Van egy máltai fium meg egy yorki lányom és letek kölykök most 1 hetesek lesz nekik gazdi vajon?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 13:02
1/35 anonim válasza:
Ezen még akkor kellett volna elgondolkodni, mikor eldöntötted, hogy nem ivartalanítod legalább az egyiket...
amúgy a kicsi kutyák ma már sokaknál divatkiegészítőnek számítanak, úgyhogy valószínű, hogy lesz gazdájuk, csak ingyen add őket... Jha, és 8 hetes koruk után.
2/35 anonim válasza:
Gazdijuk lesz, de kizárólag csak ajándékba adhatod oda őket. 8 hetesen kell elajándékozni. Rakd fell www.express.hu -ra vagy az állatorvosi rendelőben hirdesd.
3/35 A kérdező kommentje:
Akor jó megnyugottam
2009. aug. 10. 13:08
4/35 anonim válasza:
mutizol képet a szülőkről? kiváncsi vagyok hogy néznek ki (mármint a máltairól meg a yorkiról)
6/35 anonim válasza:
Az a kutyus yorki??
Elég érdekes kutyusok lehetnek :)
De remélem találsz nekik jó gazdit.
7/35 A kérdező kommentje:
persze m iért szerinted micsoda németjuhész?
2009. aug. 10. 13:25
8/35 anonim válasza:
Hol vannak a kutyusok helyileg? Egyik nagy valószínűséggel érdekelne .
9/35 anonim válasza:
Nem németjuhász.Csak szerettem volan tőled hozzni el egy kiskutyát és megkérdeztem.De ha ilyen kedves vagy inkább elhozom a menhelyről .
10/35 A kérdező kommentje:
Hajdúböszörmény.
2009. aug. 10. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!