Hogy lehet ilyen okos/inteligens a kutyám?
Nagyon inteligens kutya.Egyszerűen olyan mintha értené amit mondok.Sőt.Van egy kiscicánk aki elég huncut és mikor eszik a kutyám odamegyek hozzá és elkezdi piszkálni a cica.És ott mászkál a fejénél a kutyus eszik tovább mondtam neki,hogy ilyenkor vigyázon neohgy megharapja.Erre Ő fogta magát következőleg odaengedte a macskát a táljához és ő leült megvárta amíg végzett a macska és utána evett a táljából.Meg mikor mondom neki,hogy ne húzzon a póráznál,mert neki fáj jobban mintha azt is megértené.Meg mondom neki,hogy várjon meg az ajtó előtt,megkeresem a cicát(mentünk sétálni) erre Ő elült a köszöbön 2 percig ott ült utána megunta és lefeküdt a amcskát nem találtam ,mondtam neki,hogy segtsen keressni és nagynehezen megtaláltuk a ház tetején :).
Meg 1 óra alatt olyanokat megtanul:
-ül
-fekszik
-kuszik
-forog
-hempereg
-pitiz
-ülve pitiz
-pacsi
-adj egy ötöst
-futás
-jobbra
-balra
-széggyeld magad (olyan,hogy az egyik mancsával elkezdi takargatni az egyik szemét lehajtott fejel ,fekvés közbe :)
-Ugrik
-és még van néhány dolog
És ezeket (külön-külön) megtanulja 1 óra alatt.
Ez melett engedelmes és nem ilyen robot kutya hanem tényleg imádom és látom h Ő is.Volt olyan hogymikor megjöttünk átöleltem rre ő a leült (ülve pitizett) és a két mancsával megfogta a nyakam azt hittem elájulok.
Annyira inteligens kutyus hogy lehet??Nem láttam még ilyen kutyát aki ennyire értené,figyelné az emberek szavát.Pedig 1 éves beagle és nem járunk kutyaiskolába (most szeretnénk majd meni) és eddig csak egy 13 éves lány tanítja,imédja,gondozza.
Komolyan abba lehetne haggyni??
Vagy jó bunkóskodni?Nem kértem felvilágosítást,de azért köszi elhiheted,hogy nekem elég nap-mint nap annyi bunkó embrrel találkozni a boltba.Nemkell még itt is elég lezs az üzletben hallagtnom holnaptól megint.Köszi :S
Köszönöm a választ,Kedves Utolsó,sajnos úgy látszik itt csak te tudod milyen okos állatok a kutyák :)
Te pedig olvasd már el léccives mielőtt írsz sok hülyeséget,köszi,
alapjába véve minden kutya okos és buta is. ezek attól függnek h ki mennyit törődik velük, gondolom tengernyi időd van... az én kutyám is 1-2 dolgot leszámítva és hozzáadva másfajtát uezeket tudja, de a neveket sokkal jobban. vagyis ember és kutyaneveket és ő sincs még 1 éves, az enyém pit.
20/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!