Hogy lehet ilyen okos/inteligens a kutyám?
Nagyon inteligens kutya.Egyszerűen olyan mintha értené amit mondok.Sőt.Van egy kiscicánk aki elég huncut és mikor eszik a kutyám odamegyek hozzá és elkezdi piszkálni a cica.És ott mászkál a fejénél a kutyus eszik tovább mondtam neki,hogy ilyenkor vigyázon neohgy megharapja.Erre Ő fogta magát következőleg odaengedte a macskát a táljához és ő leült megvárta amíg végzett a macska és utána evett a táljából.Meg mikor mondom neki,hogy ne húzzon a póráznál,mert neki fáj jobban mintha azt is megértené.Meg mondom neki,hogy várjon meg az ajtó előtt,megkeresem a cicát(mentünk sétálni) erre Ő elült a köszöbön 2 percig ott ült utána megunta és lefeküdt a amcskát nem találtam ,mondtam neki,hogy segtsen keressni és nagynehezen megtaláltuk a ház tetején :).
Meg 1 óra alatt olyanokat megtanul:
-ül
-fekszik
-kuszik
-forog
-hempereg
-pitiz
-ülve pitiz
-pacsi
-adj egy ötöst
-futás
-jobbra
-balra
-széggyeld magad (olyan,hogy az egyik mancsával elkezdi takargatni az egyik szemét lehajtott fejel ,fekvés közbe :)
-Ugrik
-és még van néhány dolog
És ezeket (külön-külön) megtanulja 1 óra alatt.
Ez melett engedelmes és nem ilyen robot kutya hanem tényleg imádom és látom h Ő is.Volt olyan hogymikor megjöttünk átöleltem rre ő a leült (ülve pitizett) és a két mancsával megfogta a nyakam azt hittem elájulok.
Annyira inteligens kutyus hogy lehet??Nem láttam még ilyen kutyát aki ennyire értené,figyelné az emberek szavát.Pedig 1 éves beagle és nem járunk kutyaiskolába (most szeretnénk majd meni) és eddig csak egy 13 éves lány tanítja,imédja,gondozza.
12_57-esnek : Én igazából csak ugy elkezdtem tanítani utána valahogy mindig tanult aztán ilyen lett :)
És köszi ,hogy válaszoltál.
Bocs,de ide már videot nemmerek feltenni,egyéb okok miatt.
A tanulást ugy értem,hogy 1 óra után kézjellel jutalomfalattal megcsinálja másnap meg már jutalomfalat nincs csak néha-néha.Kutyaiskolába meg már voltunk,de szeptembertől járni fogunk rendesen.És a kutyasuliba is megcsinálta mindezt csak pórázzal kelett ésa futásnál majdnem elestem meghúzzott :).Egyébkétn beagle keverék csak azt nemírtam oda.(Beagle,Jack Rassul keverék)
Ja bocsi elírtam..
Jack Russel Terrier.
Oké,de én nemtudom feltölteni mivel a gép usb-hez kell valami kütyű ami eltört,de ha veszünk akkor feltöm :)
De nembiztos,mert aztán meg azért csesztetnek,hogy hogy néz ki a kutya?Vagy úgyis kitáltok valamit és nem térhetnénk vissza a témára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!