Hogy lehet ilyen okos/inteligens a kutyám?
Nagyon inteligens kutya.Egyszerűen olyan mintha értené amit mondok.Sőt.Van egy kiscicánk aki elég huncut és mikor eszik a kutyám odamegyek hozzá és elkezdi piszkálni a cica.És ott mászkál a fejénél a kutyus eszik tovább mondtam neki,hogy ilyenkor vigyázon neohgy megharapja.Erre Ő fogta magát következőleg odaengedte a macskát a táljához és ő leült megvárta amíg végzett a macska és utána evett a táljából.Meg mikor mondom neki,hogy ne húzzon a póráznál,mert neki fáj jobban mintha azt is megértené.Meg mondom neki,hogy várjon meg az ajtó előtt,megkeresem a cicát(mentünk sétálni) erre Ő elült a köszöbön 2 percig ott ült utána megunta és lefeküdt a amcskát nem találtam ,mondtam neki,hogy segtsen keressni és nagynehezen megtaláltuk a ház tetején :).
Meg 1 óra alatt olyanokat megtanul:
-ül
-fekszik
-kuszik
-forog
-hempereg
-pitiz
-ülve pitiz
-pacsi
-adj egy ötöst
-futás
-jobbra
-balra
-széggyeld magad (olyan,hogy az egyik mancsával elkezdi takargatni az egyik szemét lehajtott fejel ,fekvés közbe :)
-Ugrik
-és még van néhány dolog
És ezeket (külön-külön) megtanulja 1 óra alatt.
Ez melett engedelmes és nem ilyen robot kutya hanem tényleg imádom és látom h Ő is.Volt olyan hogymikor megjöttünk átöleltem rre ő a leült (ülve pitizett) és a két mancsával megfogta a nyakam azt hittem elájulok.
Annyira inteligens kutyus hogy lehet??Nem láttam még ilyen kutyát aki ennyire értené,figyelné az emberek szavát.Pedig 1 éves beagle és nem járunk kutyaiskolába (most szeretnénk majd meni) és eddig csak egy 13 éves lány tanítja,imédja,gondozza.
Oda ne rohanjak:D
Most azt várod, hogy mindenki essen hanyatt és dícsérje agyon a kutyádat, te meg majd szívod magadba a dicsőséget? Nincs vele egyedül a kutyád, ne legyél annyira elájulva...
Hát én igenis elvagyok ájulva mivel büszke vagyok a kutyámra hogy okos.
És arra vagyok kíváncsi,hogy,hogy lehet ilyen okos egy kutyus??Nektek is ilyen okos a kutyátok?
Azért köszi,hogy válaszoltál.
de okos =DDD
az én kutyám csak azt érti h kaja! xDD és ha mondom akkor máris az ablakom alatt van, és ha azt mondom h nem nincs kaja akkor megsértődik és elmegy xD ... de amugy ül vekszik, meg ha mondjuk h keres akkor elkezdi keresni a labdáját. a siccre meg macskát keres =DDDDDD
:-D
azért kicsit kételkedem néhány állításodban a kutyussal kapcsolatban, de mind1.
Ilyennek született, zseni:-)
De édes :)
Az enyém picinek volt éhenkórász és ha tányér hangot hallot már szalatt a táljához és lögdöste össze-vissza :)
Tőlem kételkedj :)
Én csak az 1 órát nemhinném el ,de mivel így van így elhiszem.Köszönöm a válaszokat.
Most miért kell így beszélni??
Mert 13 éves vagyok?
De akkor inkább nem kérdezek semmit,főleg nem kutyákkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!