Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért eszik mindennap füvet?

Miért eszik mindennap füvet?

Figyelt kérdés
Többféle választ találtam már erre a kérdésre de nem nagyon tudom eldönteni hogy most mi is lehet. Esetleg valaki tapasztalt már ilyet és az állatorvosa mit mondott mitől lehet?Kicsit aggódok. Egyébként minőségi purina pro plan szárazeledelt kap.
2012. okt. 27. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Az én kutyám így hánytatja magát. Megeszi a füvet és egy kis idő múlva már öklendezik is. Van aki azt mondja hogy ég a gyomruk. Nem tudom biztosan. Bár az enyém kertben van, nem tudom milyen rendszerességgel eszik füvet.
2012. okt. 27. 21:16
 2/2 anonim ***** válasza:

A kutyák azért esznek füvet, mert felgyűlt a gyomrukban a szőr és ettől ég neki. Ez nem túl nagy dolog, nagyjából olyan, mint mikor egy ember gyógyszert vesz be, mert felpuffadt az ebéd után.

Ha ezt sokszor csinálja, akkor figyeld meg, hogy milyen a hányása (általában, fű és szőr jön ki vele és a nyála, semmi extra, esetleg táp, mert túl mohón habzsolta be) és, hogy utána milyen a közérzete.

2012. okt. 28. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!