Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A ti kutyátok mindennap ugyan...

A ti kutyátok mindennap ugyan annyit eszik, az enyém össze vissza eszik van h fél kilót megeszik egy nap a másik nap meg semmit, ezt nem lehet bírni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 11:29
 1/5 anonim válasza:
60%
Honnan tudod, hogy mennyit eszik a kutyánk?
2012. aug. 17. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Figyeld meg mennyit kell adni neki, ahhoz, hogy ne legyen éhes, vagy inkább picivel kevesebbet, és mindig annyit adj neki, ha nem eszik azonnal, akkor vedd el előle, ne legyen előtte kaja!!
2012. aug. 17. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy kutya előtt nem szabad, hogy mindig étel legyen. Normális, hogy az egyik nap úgy tele eszi magát, hogy a másik nap már nem is kell semmi és azon kivül gyomorrontást is kaphat. A kutya kora fügvényében el kell osztani a napi neki járó adagot és annál többet egy nap nem kell adni.
2012. aug. 17. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyém annyit eszik, amennyit adok neki. Pontosan tudom, mennyi adagtól tartja a kondícióját.
2012. aug. 17. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kutyám addig enne, amíg kaját lát maga előtt. Én annyit adok neki, amitől jó kondiban van. Ha elé raknék 2 kg tápot, bármi mást, azt is megenné...
2012. aug. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!