Mire kell figyelni ha kis kutyát veszek?
Figyelt kérdés
Gondolom meg kell nézni a fogait, a mancsát, sántít-e, van e rajta sérülés stb....mire kell még odafigyelni? (oltáson kívül)2009. aug. 10. 09:42
1/5 anonim 

válasza:

Honnan veszed?
Ha tenyésztőtől, akkor ugye kiválasztottad a kennelt ahonnan veszed és kiválasztottad a szülőket. Megnézed a kötelező szűrővizsgálatokat, a tenyészszemle papírjait.
Ha szaporítótól veszel, akkor max. a macskanáthát nézheted, de az örökletes betekségekről (DP, Patella, szemproblémák) nem tudsz semmit megnézni, mert még nem látszik.
2/5 anonim 

válasza:

olcsokutya.hu-n mindent megtalálsz :) ha megfelelő tenyésztőtől veszed,ő majd segít mindenben:)
3/5 anonim 

válasza:

ha nem tenyésztőtől veszed, nézd meg, a járását, nézd meg a körülményeket, hogy hogy van tartva az anya, hogy mit eszik, nézd meg hogy nincs-e a kicsiknek bolhája, esetleg valami bőr problémája, fogak íny meg a szemét is, hogy nem csipásodik-e nagyon... ja meg kérdezd meg hogy az anyának hányadik tüzelése és hányadik ellése... én se tenyésztőtől vettem, viszont ismertem a körülményeket, láttam felnőni a kutyikat, és tudtam hogy 3. tüzelés 1. ellés...annál korábbi nem jó meg az se ha minden tüzelésnél elletve van
4/5 anonim 

válasza:

Végre egy értelmes kérdés!!! [link]
Sok sikert a kutyushoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!