Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem etetik a kutyák, mit kell...

Nem etetik a kutyák, mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Utcánkban van egy kutyus kb 1 éves és mindennap elmegyek elötte és agyon simogatom annyira aranyos, de látszik rajta, hogy nem kap enni vagy csak nagyon ritkán. Be van esve a pocija és kint vannak a bordái. Apukám már a család szomszédjaitól is hallotta, hogy nem kap enni a kutyus. Mindennap egy szendvicset vagy húst amit épp találok adok be neki és úgy eszi, hogy úgy enni kutyát még nem láttam:( Annyira elszomorít és rossz nézni:( Ha arról lenne szó még be is fogadnám annyira megszerettem. Nem szeretném, hogy szenvedjen ilyenkor a menhelyet kell hívni, hogy kijöjjenek megnézni és elvigyék?
2012. okt. 25. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor valamilyen állatvédelmi szervezetet mindenképp értesíteni kellene. Gondolom oltva sincs, és chip sincs benne.
2012. okt. 25. 22:40
 12/14 Yukióóóó ***** válasza:
45%
vagy esetleg be kellene menni a szomszédhoz és meg kérdezni egyáltalán kell ez a kutya nekik ,lehet önként le mondanak róla és akkor meg spórolsz magadnak egy e-mailt +az ezzel járó vitát kiabálást :-))))
2012. okt. 26. 07:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Én tudok olyan éhező kutyáról, akit szó szerint úgy loptak ki a kertből...

Valamit tenni kell. Vannak állatvédő szervezetek, ne hallgas.

2012. okt. 26. 21:14
 14/14 A kérdező kommentje:
írtam a menhelynek, de vissza sem írnak és ez jó pár napja volt. :( egyik reggel mentem, arra oltári nagy vihar...eső a kutyus meg feküdt a sárban az esőn. Komolyan majdnem elsírtam magam, csurom víz volt szegényke. Még háza sincsen :(
2012. nov. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!