Nem etetik a kutyák, mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Utcánkban van egy kutyus kb 1 éves és mindennap elmegyek elötte és agyon simogatom annyira aranyos, de látszik rajta, hogy nem kap enni vagy csak nagyon ritkán. Be van esve a pocija és kint vannak a bordái. Apukám már a család szomszédjaitól is hallotta, hogy nem kap enni a kutyus. Mindennap egy szendvicset vagy húst amit épp találok adok be neki és úgy eszi, hogy úgy enni kutyát még nem láttam:( Annyira elszomorít és rossz nézni:( Ha arról lenne szó még be is fogadnám annyira megszerettem. Nem szeretném, hogy szenvedjen ilyenkor a menhelyet kell hívni, hogy kijöjjenek megnézni és elvigyék?2012. okt. 25. 21:05
1/14 anonim válasza:
Nem egészen értem. A kutya valakié, vagy kóbor?
2/14 A kérdező kommentje:
egy családé
2012. okt. 25. 21:12
3/14 anonim válasza:
hivj fel egy közeli menhelyet hogy ez van, és ők megteszik a szükséges lépéseket
4/14 anonim válasza:
Szerintem amiatt, mert egy kutya sovány, még nem igazán lehet elkobozni:S
5/14 A kérdező kommentje:
Nem szimplán sovány, teljesen be van esve az oldala és úgy eszik mikor adok neki, mint aki 1 hete nem evett, sőt meg sem rágja, csak lenyeli. Éhezik ez nyilván való. De ha kijönnének megnézni, fel tudnák mérni az állapotát.
2012. okt. 25. 21:43
6/14 anonim válasza:
Készíts róla képeket, minden nap, hogyan eszik, mennyire sovány. Jó lesz bizonyítéknak és nem tudják majd azt mondani pl, hogy épp elutaztak és azért nem kapott enni.
7/14 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! Köszönöm!
2012. okt. 25. 21:52
8/14 sippara válasza:
Milyen kutyáról beszélünk? Az, hogy habzsol/zabál, nem feltétlenül jelenti azt, hogy éheztetik (az én kutyám is úgy eszik, mintha életében először látna kaját, pedig Isten a tanúm, minden nap kap enni).
9/14 Maxitabi válasza:
Írj nekik, vagy hívd ki őket!!
10/14 A kérdező kommentje:
nem csak azt írtam indoknak, hogy úgy eszik mint ha életében először enne. Nekem is vizslám van és egy kis disznó olyan gyorsan eszik. Bárcsak erről lenne szó...:(
2012. okt. 25. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!