12 éves vagyok és a 9 éves tesómmal szeretnénk egy kutyát. Viszonylag nyugodt, éjszaka nem zajongó, kis max beagle, esetleg puli termetű kutyát szeretnénk. Kertes házunk van. Ti melyik fajtát ajánlanátok, és miért?
Arra figyeljetek majd a választásnál, hogy ne túl ugra-bugra, temperamentumos kutyát válasszatok, mert az nem fog nektek otthon nyugton ülni napi fél óra sétával :)
Az aktív kutyáknak kerten kívül legalább napi 1,5-2 óra AKTÍV FUTTATÁS, szabadon történő séta kell...a pórázos fél órás baktatás semmi...igazából ez a legtöbb kutyának kevés
Mudit,pulit,beagle-t ne!
Éppen a “hangosabb”, éjszaka zajongó kutyák közé tartoznak.
Ha bejöhetne a bichon havaneset ajánlom,de ők nagyon nem kinti kutyusok (hisz nincs aljszőrzetük).
Amúgy szerintem minden családba tökéletesek,imádnivaló kis szőrgombócok nem az a nagyon aktív fajta,de határozottan nem lustik.
A menhely is jó ötlet!
Nekem most keverék kutyusom van (golden x husky) és imádjuk,viszont ő azért nagyobb...és hiperaktív.
Az előző kutyusunk pedig havanese volt,annyira szerettük.Ajánlom mindenkinek.Kicsi testben hatalmas szív.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!