Meddig bírja egy Beagle a hideget kint az udaron és az ólban éjszaka?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 08:18
1/7 anonim válasza:
szerintem mostmár nem bírják a rövidszőrüek.most Apuméknák is bemehet a staffordshire terrier.(pedig ők nem szokták beengedni).
2/7 anonim válasza:
Hát már mi is elzártuk a rotwailer-ünket ,mert nem hajlanó a bódéjába menni inkábbb a bokor alatt összehuzza magát és hullik rá a hó. Szerintem ez a hideg (- 10 ) már egy kutyának sem való
4/7 anonim válasza:
-10 fok alatt középhosszú, és hosszú szőrű kutyák még jól elvannak, azonban a rövidebb szőrűeknek mindenképpen kell egy hely ahova behúzódhatnak. Nem kell őket feltétlenül a házba engedni, mert az se tesz nekik jót aha a jól fűtött 20-25 fokos házból kimennek a nappal is alig 0 fokba. Elég egy jól elhelyezett kisebb méretű kutyaház, ami szélvédett helyen van, és amit ő magának "be tud fűteni" a testével. A mi skót juhászaink pl most érzik magukat a legjobban, de egy doberman ilyenkor nem kis eséllyel halálra is fagyhat egy éjszaka.
5/7 anonim válasza:
Nekünk is beagle kutyánk van, nem lehet bent, télen is végig kint van már 2 éve annyit csinálunk, hogy a kutyaházra rakunk kartont, rongyokat!
Remélem tudtam segíteni!
6/7 anonim válasza:
hűűűhhaaa itt eléggé el vannak az emberek tájolva. nem értem hogy egy kutya miért nem lehetne kint az udvaron. a szőr feláll a hátamon ezektől a divat kutyáktól akik védik még a szellőtől is. eleve a beagle egy vadászkutya, télen is vadásznak vele. miért kéne bent lennie jobb ha a 20 fokból kikerül a munkaidőbe -10be? meg ha már itt vagyunk egy felelős gazdi biztosít a kutyájának egy megfelelő kényelmes házat ami ki van bélelve puha ruhákkal nem azt mondom hogy vegyünk neki pamut meg gyapjú dolgokat mert úgyis szétrágja :D de a kinőtt holmikat nyugodtan be lehet tenni és az bőven elég mivel a kutyaház eleve zárt és a rongyokba meg beletud kényelmes helyezkedni ahogy neki kényelmes. milyen gazda az aki kinthagyja a kutyáját úgy hogy biztos helye sincs? :S
7/7 anonim válasza:
a miénk is kint van mindig és szalmával a házában jól elvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!