Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyaszépségversenyt keresek!?...

Kutyaszépségversenyt keresek!? (több infó róla lent)

Figyelt kérdés

Olyan versenyt keresek ahol indulhat Keverék kutyus.

És közel legyen Gyömrőhöz!(kb olyan Maglód,Üllő,Péteri stb vagy máshol de a lényeg az hogy közel legyen)

És a következő dolog az hogy lehessen vele pénzt vagy állatboltba vásárlási utalványt nyerni!

Ha nagyon muszáj de csak ha sok kutyust helyeznek és megéri akkor max lehet Kőbányán!

Van amúgy ilyen?Ha tudtok ilyt vagy hasonlót akkor írjatok!

De olyan verseny is jó ahol ugyanezt lehet nyerni de oda nem kell elmenni csak fotót vagy fotókat kell küldeni!

2012. okt. 24. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Nov.3.-án lesz Mksz kiállítás Budapesten a Népligetben!

Oda ehet keverék kutyát is nevezni, de ilyen nyeremények ott nincsenek! Ha a bekerül a keverék Bisbe és ott tetszik a bírónak ott kaphat serleget!

Szerintem oda még lehet nevezni!

2012. okt. 24. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Ide nem akarod feltenni a kutyád képét?
2012. okt. 24. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Pénzt meg vásárlási utalványt semmilyen kiállításon nem nyersz...
2012. okt. 24. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
26-áig lehet jelentkezni a 3-ai versenyre.
2012. okt. 24. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat de még tovább is lehet küldeni aki akar!Mert minál többre szeretném nevezni a kutyim:)

És én már láttam olyat ahol pénz lehet nyerni vagy fotózást stb:)

2012. nov. 10. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!