Westhailend terriert (westi) keresek. Segítenének?
kb. 90-100ezer forint. az alatt nincs értelme(max hibás egyedet kapsz). TK nélkül, szaporítótól meg ne vegyél.
Eselteg menj el a westie rescue-hoz.
Ha nem ragaszkodsz kölyökhöz:
Úgy egyébként ez a 80-100ezer az agyamra megy.
Nekem is ezt mondták, hogy ez alatt csak hibás meg szaporítós... kutya fülét!
50ezerért vettem hibátlan, törzskönyves Bishon havanese-t és nem szaporítótól, hanem MEOE-nél bejegyzett kennelből, tenyésztőtől! Csak keresni kell sokat, türelemmel.
Érdemes felvenned a kapcsolatot a WRH-val(Facebookon),náluk mindig van több kutyus ,akit el lehet hozni.Most is van több,rehabilitáció altti kutyusuk.Én ugyan nem tőlük,de ugyancsak menhelyről hoztam ki a Westimet,3 évesen. Az a szeretet amit tőle kapok...leírhatatlan.És így nem egy szaporítót támogattam, nem fizettem egy csomó pénzt neves kenelek tenyésztőinek, hanem egy ivartalanított,chipezett,EGÉSZSÉGES társat kaptam némi támogatás fejében.
Nézelődj náluk!
U.i:West Highland White Terrier
:-)
itt is találsz fajtisztát és nem feltétlenül hibásak ahogyan az első írta . Mi vettük 100.000 ért a kutyánkat aki díjnyertes szülők kölyke . De ugyanúgy nézz szét apród , vatera sok sok házi kedvenc keres új szerető gazdit költözés miatt . És ők attól még hogy már voltak más tulajdonában ugyanúgy tudnak szeretni sőt még lehet hogy jobban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!