A kutyusom 10 éves ( kuvasz-komondor keverék) segítenének?
Figyelt kérdés
a Kutyusom nem tudja végezni a dolgát napok óta elvittem orvoshoz de az azt mondta nem tud semmit csinálni vele! Mit adjak neki?2010. szept. 11. 17:26
1/9 anonim válasza:
mást nem mondott??:O
csak mondott vmit h. ad vmi gyógyszert, vagy esetleg el kell altatni( :( )
ha ő nem tud csinálni vele semmit, akkor sajnos te sem:(
2/9 anonim válasza:
Hogy-hogy nem tud semmit csinálni vele? Nem tudja megállapítani hogy mi a baja? Akkor vidd másikhoz! Amúgy ha csak szorulása van akkor pl én adnék neki egy kis olíva olajat, hígabb vacsorákat de egyáltalán nem biztos hogy az a baj!
3/9 anonim válasza:
Miert nem tud vele semmit csinalni? Nem tudja, mi van, vagy menthetetlen, vagy neki nincs ra gyogyszere vagy mi? Am en hashajtot adnek neki, de lehet, hogy hulyeseg.
4/9 anonim válasza:
Ugyanez volt a baja az én kutyusomnak is nemrég, ugyanennyi idős, spániel, az orvos azt mondta adjunk neki naponta 3x2 evőkanál olajat(sima étkezési olaj is tökéletes) és 1-2napon belül helyrehozta és ismét volt széklete, azóta semmi baja:) Próbáld ki te is és ne aggódj, rendbejön;)
5/9 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy nem eszi meg magától s nem nincs ötletem mibe adhatnám be neki hogy ne érezze meg a szagát
2010. szept. 11. 18:58
6/9 anonim válasza:
szalámiba! sokan mondják h sajtba tedd bele de nekunk egyszer azt monta a doki h tejtermékbe sose szabad mert a tabletta elveszti a hatását.tehát szalámiba vagy husba
7/9 anonim válasza:
fuj olaj.tuti azt kell neki adni ?
8/9 anonim válasza:
Igen olajat.. Mi úgy adtuk oda, hogy szépen kanállal belecsurgatni a szájába, összefogni utánna a száját, és akkor lenyeli mert nemtud mást csinálni. Mondom, az én kiskutyám meggyógyult tőle.. A tiéd hogy van?
9/9 A kérdező kommentje:
most már jól van... köszi mindent... remélem így is marad...
2010. szept. 24. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!