Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » , , Nemzetközi" kutyachip?

, , Nemzetközi" kutyachip?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy én szlovákiai vagyok, és a kutyámat is itt chipeztettem, és ott váltottam neki ki az útlevelet. (Szlovákiában már régebb óta kötelező). Viszont egyrészt sokat járkálunk át Magyarországra, valamint van itt hétvégi házunk, és nyaranta ott ki is van engedve az udvarra a kutya. Ezért esély van rá, hogy Magyarország területén elveszik.

Az ő szlovák chipje ugye értelem szerűen a szlovák adatbázisban regisztrálva van, de nincs a magyarban. Szerintetek van erre lehetőség? Hol kéne ezt kérnem, hogy regisztrálják be a magyarba is?

2012. okt. 24. 09:27
1 2
 11/11 anonim válasza:

Üdv. Ha Magyarországról, itteni chip regisztrációval külföldre kerül a kutya, külföldi állampolgárhoz?

Új számot kap a meglévő chiphez?

Vagy továbbra is leolvasható a petvetdata.hu-n?

2020. jan. 13. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!