Sippara kérdése:
Adtatok plüss játékokat a kutyátoknak?
Figyelt kérdés
Túlaggódós gazdi vagyok, bevallom. Az a helyzet, hogy szívesen adnék plüssöket, de félek, hogy megrágja, lenyel belőle darabokat és baja lesz...
Van "elfekvőben" egy ikeás plüss brokkolim, azt szántam neki. Odaadhatom?
2012. okt. 23. 12:48
11/14 anonim válasza:
(előző vagyok ) ez most azért jött a plüsshöz mert vannak olyan plüssök aminek a belseje szivacs.
12/14 anonim válasza:
Hát, az lenne a biztos ha a kisállatboltból vennél neki plüsst de egyébként imádnak velük lenni.
13/14 anonim válasza:
A miénknek van. Imádja.
6 hetes volt amikor kaptuk, addig a szüleivel és a testvéreivel volt. Azért vettük neki, hogy ne legyen egyedül (kinti kutyus) Eleinte nagyobb volt a plüss kutya, mint ő. Sokszor hozzábújt, úgy aludt. Most már cincálja rendesen. Ha valahol elszakad, megvarrom. (amúgy mindent rág: botot, játékot, etetőtálat, még az ólját is)
A másik kutyánknak viszont nem adunk (ő már nagyobb korában került hozzánk) Neki 5 percbe nem telik szétrágni valamit.
Add oda neki és figyeld, hogy szétrágja-e, vagy sem.
14/14 anonim válasza:
Nekem a nagyobbik kutyám rendszeresen levadássza a játékállataimat,és harapdálja őket,amikkel tele van a szobám,mert gyerekkorom óta gyüjtöm.A másik kutyám pedig nem rágja,csak azokkal szeret aludni.A jobb minőségűeket magasra teszem,hogy ne érjék el,a rosszabb állapotúakat hagyom,hogy játsszanak velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!