Ti adnátok ezt az "eledelt" a kutyátoknak?
Beltartalmi érték:
Szárazanyag min 89.63 %
Nyersfehérje min 30.97 %
Nyerszsír max 11.91 %
Nyersrost max 1.67 %
Vitamin A 8.000 NE/kg
Vitamin D 3 1.000 NE/kg
Vitamin E 4.0 MG/kg
lehet én vagyok most a hülye de akárhogy számolom a százalékokat az több mint 100%
amúgy sose adnék ilyet a kutyámnak:)
Nekem is feltűnt, és még az ára is gyanús. Gondoltam hátha van, aki ezzel etet, és van már valami tapasztalata. Mert ez a "piszok disznó" a marha húsosat szereti (Chappi). :)
De ilyet meg nem akarok adni neki. Acana-ból vagy Eucanaból vagy, ami normális táp, még nem találtam marha húsosat.
ez az újfehértói mega menü és bármennyire is meglepő sokkal jobb mint a chappy és társai. Ebben nincs tartósítószer ezért a szavatossága is csak 3 hónap!!!
Sokan viszik pecázni is a májasat szeretik a halak, és a kutyák is szeretik. Ismerősöm etet vele és nagyon nagyon szépek a kutyái, a székletük is nagyon jó a szőrük kimondottan fényes! Szóval olyan rossz nem lehet...
Nem adnám neki.
Kg-ja 250Ft, nem sok húst tartalmazhat ennyi pénzért...
Ha mindenképp szeretnél neki vmi marhahúsost adni, akkor ezt, de ez mellé kell más is :)
Hát a Cheppi se látott marha húst az biztos...:-)
Nem hiszem,hogy azért szeretné ,mert a marha húst szereti.Tele van ízfokozóval. Nyugodtan próbálj meg valami jó minőségű tápot.Meg fogja enni.Kaja mellett még senki se halt éhen...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!