Kutyának cica száraz eledelt?
DE lesz baja!!
kutyáknak való tápot vegyetek neki, a macska kajának mások az összetevői mint a kutyatápnak!!
ma 19:01: Te olyan tudatlan vagy, hogy az már fáj.
Akkora eltérés nincs a kutya és macska táp között, hogy bármi baja lenne ha az egyik a másikét eszi. Az összetevök nagy része ugyan az.
Az én kutyám is szereti a cicakaját.Már 6 éves, és
még semmi tünete nem volt,hogy megártott volna neki.
Szerintem a kutyák 49% szereti,vagy megeszi a cicaeledelt.
kutya ehet macskatápot macska nem ehet kutyatápot mármint folyamatosan - legalábbis a dokim szerint
DE a macskának több fehérje szükséglet pluszban a macskának szüksége van taurinra ami viszont nagy mennyiségben a kutyáknál túladagoláshoz vezethet szóval azért én ezzel is vigyáznék
2. vagyok.
Mi a kutyának egyszer hoztunk száraz tápot, mivel észrevettük, hogy nassolja a macskákét. Na azt viszont kizárólag a macskák ették, ő felé sem nézett.
Nem kell elhinni majd ha a kérdező kutyája belehal mert macskatáppal eteti,akkor ide fog jönni kérdezősködni,mért halt meg ilyen hamar hirtelen a kutyám stb..
Ha néha eszik az nem baj,de minden napi etetés során beteg lesz!!!
Tényleg rohadt magas a macska táp fehérje tartalma ami a kutyáknak nem jó!!!
kérdező,kérdezz meg egy állatorvost!!
Neki remélem hinni fogsz,mert néhány fogyatékos nem akarja belátni,hogy a kutya a kutyatápot eszik a macska meg macska tápot..
itt akik írtak egyik se ad folyamatosan macskatápot a kutyájának,így nem látnak semmit,persze hogy nem lesz baja ha néha beleeszik a macska tápba, de hosszú távon nem tesz jót a kutyának!!!!
Egy görényt sem etetnél nyúl táppal,és egy nyulat sem hússal!!!
Lassan, nyugodtan gondold végig:
1.) a macskakajában taurin van, ami a macskáknak szükséges, mivel a szervezetük nem termeli, egy kutya számára viszont - akinek a szervezete egyrészt folyamatosan termeli neki éppen megfelelő mennyiségben, másrészt más forrásból (pl.: húsfélék, tojás, hal, tej) megkapja a neki szükséges (minimális) kiegészítést -, nagy mennyiségben (=folyamatosan a megfelelőnél jóval nagyobb mennyiségben fogyasztva) M-É-R-G-E-Z-Ő. (-bizonyos betegségekben szenvedő kutyáknak ugyan szüksége lehet több taurinra, azonban ez a te helyzeteden mit sem változtat)
2.) Egy 6-7 hónapos kölyöknek minőségi tápot "illene" adni, esetleg hússal, vitaminokkal kiegészítve. Ha később nem is, legalább most, a növekedése, fejlődése idején add meg neki a megfelelő tápanyagokat, megfelelő arányban.
Röviden:
Szerintetek nem lesz semmi baja hogy cica kaját eszik?
De, lesz. Nem most, nem a jövőhéten, de lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!