Volt már hogy a többszörös győztes kutyátoknak pl csak nagyon jót adtak?
jaaaj, ne legyél. Minden valamire való kiállitásozónak van már jó, vagy nagyon jó cime is:))) Én kaptam szombaton HPJ, best Junior, fajtagyőztes, vasárnap kivágtak egy Jó-val. Ennyi. ez egy ember szubjektiv véleménye. még mindig jobb, mint amikor méltatlanul kap valaki egy fajtagyőztest, a közönség meg kifütyüli.
Egy cimtől a kutyád nem lesz sem több, sem kevesebb. Ez benne van a pakliban, lehet a kutyának is rosszabb napja volt, és nem mutatta ugy magát, ez előfordul.
Naná, bevett szokás, hogy minden biro más kutyát favorizál.
Sokan ugy mennek kiállitásra, hogy megnezik, ki birál, es be sem neveznek olyanhoz, akinel csak bizonyos kennel kutyái nyernek. Ez van sajnos, nagy az osszefonodás.
^Bocs, de a betuim nem mukodnek rendesen.
több ország ch-ja a kutyám....
Itthon ch osztályból raktak már ki nagyon jóval...
Előző nap Cacib és BOB és BOG 2 kaptunk!
nem titok az eredmény miért ne tenném fel .-)
Volt olyan, hogy 1 bíró nagyon jót adott és a másik héten 15 kutyából BOB-ot kaptam :-)
Rákérdeztem azt mondta a másik héten biztos nem volt olyan jó kondiban mint most....
No comment!
Nem jelent semmi, hogy ugyan az a bíró ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!