Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mért harapott meg a kutyám?...

Mért harapott meg a kutyám? Bövebben lent

Figyelt kérdés

Kenelböl kiengedtem, jött egy ismerös nem tudta, hogy kint van a kutya ( nem várt vendég volt ) és a kapun kiszaladt mellette, lányommal utána rohantunk, nem akart visszajönni, igaz nem volt rajta nyakörv ( németjuhász )

vissza akartuk hozni, elöbb lányom lábát kapta meg , de hálistennek nem vészes, utána én fogtam meg és kiabaáltam rá hogy menjen haza ( nagyon hamis és jófajta kutya volt eddig , 7 éves kan) ivartalanitott mielött ezzel érvelnétek, majd mikor ráugatott két keritésen belüli kutyára ráorditottam és megkapta a csuklom, nem nagyon, de látszik a fognyoma?

Miért nem fogadott szot? 7 éve etetjük, itatjuk, játszunk a kertbe vele, mind a gyerekek meg mi is?

Soha nem volt agresziv. Oltva is van minden évben !

2009. aug. 8. 22:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért sem fogadta el, hogy ti akartátok korlátozni, mert mint írtad, igazándiból a férjed tudja kordában tartani, őt tekinti falkavezérnek. Nálunk is ilyesmi idős volt a kutyánk, amikor elkezdett volna felfelé törni a ranglétrán. Ahogy idősödött szegény, egyre inkább feljebbvalónak érezte magát a falkában. Időnként azért meg kellett neki mutatnunk, hogy azért még mi vagyunk a falkában a feljebbvalók, bár ő is szinte teljes jogú családtag volt.
2009. aug. 9. 01:09
 12/13 anonim ***** válasza:

"Hamis és jófajta"?

Ez pontosan mit jelent a Te értelmezésedben?

2009. aug. 9. 11:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Tehát fajtiszta, és hamis, mert minden idegenre ugrik kenelen belül ( ezt csak én gondolom hogy hamis, de lehet nem vagyok tisztába a fogalommal ? ) kenelen kivül még nem adtuk meg neki a lehetőséget bizonyitásra, ezért is féltem akkor mikor poráz nélkül ment, kicsit haragudtam rá az események után, amugy azota is normális keritésen belül velünk,, de mi van ha még 1x kiszökik???
2009. aug. 13. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!