Mért harapott meg a kutyám? Bövebben lent
Kenelböl kiengedtem, jött egy ismerös nem tudta, hogy kint van a kutya ( nem várt vendég volt ) és a kapun kiszaladt mellette, lányommal utána rohantunk, nem akart visszajönni, igaz nem volt rajta nyakörv ( németjuhász )
vissza akartuk hozni, elöbb lányom lábát kapta meg , de hálistennek nem vészes, utána én fogtam meg és kiabaáltam rá hogy menjen haza ( nagyon hamis és jófajta kutya volt eddig , 7 éves kan) ivartalanitott mielött ezzel érvelnétek, majd mikor ráugatott két keritésen belüli kutyára ráorditottam és megkapta a csuklom, nem nagyon, de látszik a fognyoma?
Miért nem fogadott szot? 7 éve etetjük, itatjuk, játszunk a kertbe vele, mind a gyerekek meg mi is?
Soha nem volt agresziv. Oltva is van minden évben !
Szia!
Nem tetszhetett neki, hogy be akartátok vinni, vagy egyszerűen csak ingerült volt valami, például a meleg miatt, és fokozottabban reagált. Ha egyszeri eset, akkor szerintem nem kell vele foglalkozni. Velünk emberekkel is megesik néha, hogy valamire hevesebben reagálunk. Náluk is ugyanez a helyzet. Attól ugyanúgy szeret titeket.:)
Hát hogy megveszett volna a dögöm?? Hát nem hiszem, mert oltva van, söt ivartalanitva is van, söt sokat foglalkozunk vele, lehet tényleg a két kutya huzta fel az " agyát " de nem értem mért kapott meg minket, nem vészes, de idegesit, hogy beszámithatatlannak nézett ki az egész helyzet, ja és majdnem nekifutott a busznak.
Porázon szoktuk sétéltatni sosem volt ilyen vele, most análkül szabadult el, azóta bent van a kenelben és semmi baja, ( gondolom és ) nyugodt , lehet kifáradt a hülyeségébe. Bár még azt hozzáteszem igazán férjem tudja kordába tartani, de most ö nem volt itthon.
Nem lehet hogy volt egy kisebb epilepsziás rohama? Az én kutyámnak majd egy hete volt ilyen, meg is ijedtem tőle, azt hittem meg fog harapni. Eltorult a feje, és sunyin nézett, utána meg fura pózt vett fel, viszon végig magánál volt... 2 nap múlva újra "begörcsölt" de akkor nem tartott olyan sokáig és nem is volt vadulás.
Fene se érti a kutyákat... a németjuhász az aki olyan hűséges, hogy soha nem bántaná a gazdáját. Biztos nem veszett meg. Ha nagyon önérzetes kutya, lehet megsértődött hogy rászóltál hogy hallgasson, amikor Titeket akart megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!