Miért ilyen finnyás?
Nem csoda, hogy a fűrészporból készül tápokat(Pedigree, Friskies) nem akarja megenni. Ugyanennyi pénzből vehetnél neki minőségibb tápot is, ami sokkal jobb ezekbnél a bolti vackoknál, mégsem sokkal drágább, pl egy 20 kilós Josera táp 7500 ft. A párizsi az lehet, hogy ízlik neki, de semmit nem tartalmaz, amire szüksége lenne a kutyának.
Egy kutya egyébként akkor lesz finnyás, ha a gazdák hagyják neki. Minden etetésnél eléteszed a tápot, ha megeszi megeszi, ha nem, akkor éhen marad. Pár napon belül el fog kezdeni enni, mert nem hülye.
bocsánat az off-ért!
Theia! hol veszed a josera tápot ilyen olcsón? ennyiért még sehol se láttam :)
dehogy hozzászóljak a kérdéshez is:
ne vegyél neki pedigrét,annak az árán tényleg kapsz jobbat.
vagy csak szimplán menj be egy tápos boltba,kérdezd meg mit ajánlanak.
tesóm 4000ft-ért vesz 20kg-at(nevét most nem tudnám megmondani),de 2x többet ér mint a hipermarketes tápok.
a saját kutyámból is ki tudok indulni:
amíg házikoszton élt,finnyáskodott!mindegy mit raktam elé,max 1-2x megette,aztán utána már rá se nézett.
de átváltottam tápra,és meg vagyok lepve!másfél hónapja eszi minden nap ugyanazt,és nem hisztizik :)
szó nélkül befalja,pedig nincs is belekeverve semmi extra.
amúgy susat adok neki,úgyhogy azt se lehet mondani hogy tele lenne ízfokozóval mint pl. a frolic.
de a pedigrére és társaira rá nem nézett soha a kutyám.
akkor volt csak hajlandó megenni,ha finnyáskodott ,és napokig nem kapott kaját.
neked is valami középkategóriás tápot kellene kipróbálnod.
én csak pozitívan tudok róla nyilatkozni,mióta átváltottunk házi kosztról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!