Vizslámmal nem tudtam felszállni a HÉV-re, egyszerűen nem tudja mi az, nem akar felugrani a lépcsőn, igaz elég magas. Mit tudnék csinálni, hogy felszálljon? Hogy tudnám rávenni?
Eléggé elkeseredtem, egymás után több hév ment el úgy, hogy nem szálltunk fel rá, aztán feladtam a dolgot.
Minden hasznos tanácsot előre is köszönök!
tegnap 23:23
Vajon mi köze van a hév lépcsőjének a falkavezérségnek?
Te tetted fel ma de. a vizslàdròl a kérdést? HÈV és a szàjkosàr szerepelt benne, ùgyhogy gondolom igen.
Ott is írtàk, hogy először szoktasd hozzà a különböző ingerekhez és szépen fokozatosan haladjatok!
Akumi :D :D :D :D
tökéletes válasz a fogyókúrás :):)
kedves kutyagazdi. te mondod magad állatbarátnak mikor kövérre eteted a kutyád???
tessé kis infó mennyinek kellene lenni a súlyának. amit már te is valóban elbírnál. de ha nem lenne ilyen kövér a kutyád lehet kedve lenne neki is ugrálni lépcsőkre.
Komolyan az a legnagyobb gondotok, hány kilós a kutya?
Egyszerűen kissé félénk az eb. Tehát a gazdának kell belevarázsolnia, hogy nem eszi meg az a lépcső.
Hol próbáltál felszállni? Azon az ajtón kéne, ahol a bicajokat is felrakják, mert ott jobban elfértek egymás mellett, mivel nincs korlát. Sajna a HÉV-ek között elég nagy különbség van a lépcsőket illetően. Mi főleg a ráckeveivel járunk, sikerül is mindig szépen felszállni, de múltkor a szentendreivel mentünk, hát meg is lepődtem. Én is alig tudtam felszállni, messze és távol volt a földtől, tehát egy olyan kutyának, aki nincs ehhez hozzászokva, nehezebb a beszállás. De, hogy emiatt menjen el több HÉV...
Szóval a bicajos ajtónál próbálkozz. Felszállsz, aztán a pórázzal kicsit felhúzod. Nem hiszem, hogy inkább lent maradna. De valóban érdemes végállomáson próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!