Egy barátom (tapasztalt kutyatartó) nagyon szereti a nagytestű kutyákat és most venni akar egy Kaukázusi juhászt, pireneusi hegyikutyát és egy bernáthegyit. Nem sok ez egyszerre?
Szia!
Szerintm abszulút nem sok, nekem is nagytestű kutyáim vannak(4 felnőtt szuka) és tapasztalat, hogy két kiskutya sokkal jobban elvan mint egy. Az a plusz egy meg már nem oszt nem szoroz:)
Sok sikert hozzájuk!
Üdv: a Nagy kutyás csaj
Kedves utolsó!
Ez mind nagyon szép gondolot, hogy szocializáció,meg blablabla!De! Egy 8 hónapos óriástestű kutya már majdnem felnőtt méretű! Nem egy életbiztosítás 10-12hetes kölyköt hazavinni mellé. Állandóan külön kell csukogatni őket legalább 3 hónapon keresztül,mert a nagy összetöri a kicsit(tapasztalat).Játszana ő, csak nincs tisztában a méreteivel. Logikusan végiggondolva amikor a harmadik kölyök megérkezne már két energiabombával találná szambe magát, ami nem egy egyszerű móka. Jobb az ha együtt nőnek fel.Van tapasztalatom óriásokkal, nem a levegőbe beszélekk:D Minden jót!
Üdv: a Nagy kutyás csaj
Ha valóban ért a kutyákhoz, akkor simán lehet, hogy elbír velük.
De tuti vinnék magammal fényképezőgépet, amikor a 3 kutyát egyszerre sétáltatja! :D
Meg én azon vagyok meglepődve, hogy van erre 300e Ft-ja? Mert ha nem tenyésztőtől vesz, akkor igencsak drága lesz a későbbiekben a 3 kutya, mind3 fajta hajlamos dp-re is ráadásul.
Ki tudja fizetni a 3 kutya etetését, ivartalanítását, kölyökkorban a porc-, csontépítőt pluszba? 3 ekkora benga jószágnál ez nem kis költség havonta... pláne, hogy őket nem lehet Chappy-vel etetni (jó, egy semmilyen kutyát nem etetnék Chappy-vel meg Pedigree-vel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!