Yumina kérdése:
11 éves vagyok és szeretnék egy kutyát. Milyen fajtát tudtok ajánlani aminek nem túl hosszú a szőre?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 14:33
41/46 anonim válasza:
Little Red nem értem? Nem amerikában vettem, a képen nem az én kutyám van, csak példaképpen mutatom.
42/46 anonim válasza:
Bogi, a te kutyád TK-ját melyik szervezet állította ki?
Kérdező! Na, hogy van a Keeshond? XD
44/46 anonim válasza:
Épp azért nincs, mert nincs is pit Mo-n (vagyis van, de az nem ad csak úgy kutyát, ilyen embereknek meg főleg nem). Nem véletlenül kell menni pitért Amerikába. Az, h egyesek pitnek tartják, még nem teszi azzá. Neked csak bull jellegű keveréked van...
45/46 anonim válasza:
Igen, meglehet különböztetni, de ha ugy irják be a kutyát h amstaff akkor nem tudják bizonyítani hogy nem az. Erről beszélek ÉRTED???
46/46 anonim válasza:
Az oltási könyvbe BÁRMIT be lehet írni. Tk-ba már nem olyan egyszerű.
És mindig mindent lehet bizonyítani DNS teszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!