Az előző kutyám keverék volt (puli és valamilyen spicc) nagyon szerettem :)
Anya megígérte, hogy elmegyünk egy menhelyre :)
2012. okt. 20. 06:41
33/46 anonim válasza:
Beagle,Foxi!! Őket ajánlom,mert nekem ők a kedvenceim,és ilyen kutyiaim vannak.Olyan cukiik(:
2012. okt. 20. 10:00
34/46 anonim válasza:
golden retríver
2012. okt. 20. 11:18
35/46 anonim válasza:
Válasszatok a menhelyről egy aranyos kutyust, aki megtetszik.
Nem értem az itt válaszolók többségét. Miért ne lehetne kutyájuk, ha normálisan sétáltatják, foglalkoznak vele stb. Lassan tényleg, már többet foglalkoznak itt bizonyos sznobok a kutyáikkal, mint a saját gyerekeikkel, családtagjaikkal...
2012. okt. 20. 14:52
36/46 A kérdező kommentje:
Félreértettétek a válaszaimat.Rengeteget foglalkoznék vele de nem túl sok anyagi költséget szeretnénk nem valami "királyi" kutyára gondoltunk úgy értem.
2012. okt. 20. 15:05
37/46 anonim válasza:
Német juhász....ő lesz a legjobb barátod!Szuka ne kan!
2012. okt. 21. 18:58
38/46 anonim válasza:
És... ugyanaz vagyok aki felettem van!....Kicsit vegyetek,mert ha már nagy akkor nem jó...Szóval!Sok sikert!:)
2012. okt. 21. 19:01
39/46 anonim válasza:
Ha értessz a neveléshez, és tudsz határozott lenni, akkor pitbullt, mert az egy megnyerő kiállású kutya, rengeteg szeretettel, de nem néz ki túl "érzelgősen". Nekem van pitem, és remek kutya.De lehetőleg a póráza és nyakörve jó erős legyen, és már kiskutyának szokja meg.
[link] egy szép red nose pit. és itt egy blue nose is: [link]
2012. okt. 21. 20:40
40/46 anonim válasza:
Ha nem akarsz sok pénzt költeni akkor válasz menhelyről, nagyon aranyosak vannak ott is, és amelyikbe beleszeretsz biztos nem bánod meg.Igaz ott is fizetni kell valamennyit, az oltás a chip miatt de már arra nem lesz gondod.És nagyon hálás lesz neked hogy magadhoz veszed.Kérlek írj majd hogy döntöttél.Sok sikert kis állatbarát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!