11 éves vagyok és szeretnék egy kutyát. Milyen fajtát tudtok ajánlani aminek nem túl hosszú a szőre?
Na miért ne legyen egy 11 évesnek kutyája aki nem mellesleg a szüleivel lakik, most ezt mond el.
Mikor legyen kutyája, miután megélt két háborút, akkor már elég felnőtt lesz a feladathoz?
Figyelj felőlem egy falkát is tarthatsz, sajnos nem én döntöm el, h lehet e vagy sem kutyád.. én csak a véleményemet mondom arról, hogy egy 11éves kislány akinek a szobába barbizni kéne nem tud gondoskodni egy kutyáról!
Egy kutya gondozása nem annyiból áll, h kimész hozzá megsimogatod és visszamész..
Ő ezt szeretné, erre vágyik. Kertesházban élnek, mi kell még ennél jobb hely a kutyának? Pont 5x annyit fog vele foglalkozni mint a szülei vagy te vagy én tenném. Egyrészt mert van rá ideje, másrészt mert egész nap ekörül forog az agya. Mi ezzel a baj? Akik kutyát adtak ajándékba a gyereknek azok most mind vigyék vissza mert a kutyának jobb a menhelyen?
Azért ne kelljen már a kutyatartáshoz 2 diploma, egy kicsit el vagytok szállva már ebben a témában.
sajnállak h szerinted a kutyatartás ott kimerül, hogy kertben elvan a kutya és kész...
gondolkozzál már picit 11éves gyerek ami azt jelenti h 4ig iskolába van! fél 5re hazaér kajál átöltözik stb. 5 óra van! nem hiszem h a szülei elengedi 5 órakorr főleg most amikor már sötét van sétálni a gyereküket a kutyával...
ja amúgy meg ha a gyerek szeretne egy mérges csörgőkígyót akkor nyugodtan vegyük meg neki? nem kell foglalkozni azzal h ért e a kígyóhoz vagy sem? van egy terrárium amibe jól elvan és akkor had gondozza a gyerek?
egy kutyatartás igen is felelőséggel jár! sajnos nagyon sok szocializálatlan "hülye" kutya van aki még az élő fának is nekimenne ha tehetné! valamint kétlem h egy 11éves gyerek mondjuk a behívást megtudná neki tanítani!
de gondolom te az az ember vagy akinek a kutyája jobb esetbe 5méteres flexin szaladgálhat ! gondolom sose engeded el vagy nem is sétáltatod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!