Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 hónapos amstaffnak így kell...

3 hónapos amstaffnak így kell kinéznie?

Figyelt kérdés
ezen a képen kb 2 és fél hónapos de nem sokban külömbözik a mostani kinézetétől. 9 kg szerintetek milyen kutyus lessz belőle? [link]
2012. okt. 19. 00:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
először én is ezt hittem, de a félévest azt tavaly januárban írta. De így is egy keverékkel szaporít.
2014. jan. 27. 22:19
 32/38 anonim ***** válasza:

igaz, akkor visszavonom!!!!

sajnos a szaporítás ellen nem lehet tenni ... MÉG.

a NAV sajnos nem foglakozik ilyen apró ügyekkel ... MÉG!!!

2014. jan. 28. 00:58
 33/38 anonim ***** válasza:
összehasonlítva a linkelt kennel kutyáival, hát ég és föld a különbség.
2014. jan. 28. 01:03
 34/38 anonim ***** válasza:
2014. jan. 28. 01:03
 35/38 anonim ***** válasza:
Ez keverék szaporítás az megy nagyon:((
2014. jan. 28. 13:14
 36/38 A kérdező kommentje:
Kegyetlen szép kutya lett belőle most 30 kg csupa izom 1 héten 4-5-6 nap nap minimum 3 órás edzést traktor gumi (mostmár) 4-5 km en keresztül attól függ mennyire van meleg vagy épp hideg meg hogy mennyi időm van futásban nincs ellenfele 4 sebességes simsont simán lefutotta nyélgázon már az előtt hogy elkezdtem edzeni. hosszu időn keresztül fokozatosan emeltem a súlyt nem egyből nyomattam rá a nagy súlyokat félreértés ne essék. de ugy futkos már a traktor gumival mintha rajta se lenne sok idő és energia de megéri de máskülömben hegyet is szoktunk mászni, motorral futni 30-40 es sebességgel 8-10 km et ez is idő függő de a kutya igényli és a fáradtság jelét sem mutatja persze azért pihenni megállok vele meg ha látom hogy aznap nincs hozzá kedve akkor nem erőltetem csinálunk olyat amit ő akar kifut hozza a sulyhuzo hámot és tudom hogy húzni akar ha felugrik és ráül a motor ülésére akkor tudom hogy futni akar. Valamikor megy csak elengedem az erdőben és játszik kedvére aki ismer vagy látott a kutyámmal mindenki megjegyzi hogy látszik hogy nagyon szeret és kötődik hozzám és nem érdekel hogy fajkutya vagy nem fajkutya jobbat senki nem tud mutatni. minden csak arról szól mennyire akarod mert a kutya is annyira fogja akarni és ezek nem ölebek hogy zabáljanak meg aludjanak meg apuci ölében üljenek. Kemény munkakutyák és a sok csicska akinek évekig kapun keresztül nézi az utcát a kutyája ne magyarázza már meg nekem hogy jobb dolga van a kutyájának mint az enyémnek akivel éreztetem hogy fontos és szeretem mert nekem és a kutyámnak ez a hobbink hogy kihozzuk a maximumot! Szoval a csicskák a pofázásukkal bujjanak el mert ugysem érdekel..
2014. jún. 10. 02:19
 37/38 A kérdező kommentje:
Majd nyomok fel új képeket róla nem a levegőbe beszélek
2014. jún. 10. 02:21
 38/38 anonim ***** válasza:

egyébként milyen hámot használsz?

mi a célod a traktor gumi húzatással és a 40 km/h-s futással?

2014. jún. 22. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!