Amstaffnak mennyi mozgásra van szüksége?
Figyelt kérdés
Heti háromszori séta/futás/úszás,mindennapi labdázás és tanulás otthon elég lenne? A napi egy óra aktív foglalkozás mindig meglenne,csak néha maradna ki,és ehez jönnének még a 10-15 percek ami egy kis simi,parancsok gyakorlása,kevéske játék lenne. Ez az alap,ennél csak több lenne,ennyi mindig meglenne. Amúgy van egy öregedő nj kutyánk,egy macskánk és kertes házban élünk.2012. okt. 15. 23:05
1/5 anonim válasza:
Ez elég lesz neki,de egy Staffiban mindig túl teng az energia. :)
A Nj-vel és a macskával nem lesz gond,meg szokja ha pici korától velük van! :) Egy Amstaff gazdi! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nj-t és a macskát csak azért írtam,hogy van társaság,ha véletlen kimarad egy napi foglalkozás akkor se lenne egyedül egész nap.
2012. okt. 15. 23:29
3/5 anonim válasza:
Az enyém 10 hónapos és naponta 3 hosszú sétára kell vinnem, mert elég pörgős kutya. Ha nem vinném akkor is aludna napközben, de mikor ébren lenne szétszedné a lakást. A 3 séta mellett vannak egészségügyi séták, meg lakásban való foglalkozás is, neki ennyi mozgás kell. Az enyém a cicákat nem szereti, de a másik kutyámmal nagyon szeret játszani. Remélem a német juhászotok nem fogja zokon venni a kicsi érkezését :)
4/5 A kérdező kommentje:
Ha érkezik. A macskát se vette zokon, mindig játszanak,igaz néha fájdalmat okoz neki. Persze véletlenül
2012. okt. 16. 08:59
5/5 anonim válasza:
Hát én ismerek egy staffit, de ő a kivétel... Hiszen tudjuk a fajtaismertetőtől az egyedek eltérhetnek. Hát ez a staffi olyan lusta mint egy bulldog... Én ilyet még nem láttam :D
Amúgy szerintem ha hétvégente bevállalsz vele mindig egy kirándulást is, akkor ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!