Felnőtt Amstaffnak milyen tápot vegyek?
uhhff nem ezne jo táp.
Vegyél neki Fides tápot,20kg kb 10000 ft körül van de mindenhol más,tenyésztői táp,nagyon jo,én is evvel etetek és megfizehető.Kevesebb kezen megy át ezért nem a duplája,de ugyanannyira jo.De ilyen no name mocksot soha ne adj neki.
Mint írtam havi 4.000.- nagyon maximálisan van 5.000 azaz ÖTEZER forintom / hónap a kutya étkeztetésére!
Sajnálatos mód nem születtem milliomosnak ennél többet nem tudok költeni tápra!Max kevesebbet.
Mi a baj a brittel? 3-4000Ftból kijössz vele havonta, igaz, hogy egy zsák több, mint a praktikeres, de kevesebbet is kell belőle adni ráadásul premium minőség.
A legolcsóbb megoldásként meg ezt mondanám:
Régi brit:
Ez több, mint egy havi adag. Nem a zsák árát kell feltétlenül nézni, hanem azt hogy mennyit kell belőle a kutyának adni, és azt a mennyiséget nagyjából betartani.
4 vagyok:
20kg kutyatáp nekünk elég 2-2,5 honapra,ami azt jelenti h havonta kb 4 e ftra jössz ki. Én sem vagyok milliomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!