Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi ez a pukli a kutyámon?...

Mi ez a pukli a kutyámon? Láttatok már ilyet? (Kép)

Figyelt kérdés

1 hete vettük észre rajta, akkor sokkal kisebb volt, azt hittük megcsípte valami, épp dokinál voltunk ekkor, a doki is csak rápillantott és mondta, h valszeg csípés.

De tegnap este észrevettük, hogy nőtt, így nem hiszem, hogy csípés. Vmi allergiától lehet? (1 héten 2x szoktam neki tojáshéjat porrá törni, tegnap este pont kapott, ezért gondolok erre esetleg). Du. elvisszük dokihoz, de addig is kíváncsi vagyok, mi lehet ez?!

[link]

2012. okt. 18. 10:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem, nem múlt még el, de jóval kisebb és nem olyan piros. Mi cortizeme-t használunk. Én még várok egy kicsit mivel javult.
2012. okt. 30. 16:58
 22/23 A kérdező kommentje:

Oks!

Most néztem egy másik kérdést is, írtam ott egy válaszolónak. Van egy gyanúm, ha beigazolódik, írok!

2012. okt. 30. 18:58
 23/23 A kérdező kommentje:
Bár már tavaly volt, de elmondhatom, h a teafaolajos krém tökéletesen rendbe hozta :)
2013. márc. 10. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!