Mi ez a pukli a kutyámon? Láttatok már ilyet? (Kép)
1 hete vettük észre rajta, akkor sokkal kisebb volt, azt hittük megcsípte valami, épp dokinál voltunk ekkor, a doki is csak rápillantott és mondta, h valszeg csípés.
De tegnap este észrevettük, hogy nőtt, így nem hiszem, hogy csípés. Vmi allergiától lehet? (1 héten 2x szoktam neki tojáshéjat porrá törni, tegnap este pont kapott, ezért gondolok erre esetleg). Du. elvisszük dokihoz, de addig is kíváncsi vagyok, mi lehet ez?!
Kétlem, h allergia.
Nekem vagy szemölcsnek néz ki a kép alapján (de azt te is látnád rajta) vagy csípésnek, amit esetleg elvakarhatott.
Nálunk most valami mutó szúnyogok vannak, megcsíp és a komplett testrészed 3-4szeresére dagad. Ismerősömet állon csípte egy, az egész nyaka úgy bedagadt, h ugyaolyan széles volt, mint a feje. Elment a gyógyszertárba kalciumért, és mondta a gyógyszerész h ilyennel egy nap vagy 2 ember megy, mindegyik szúnyogcsípés.
valami megszúrhatta szerintem. A közepén van egy kis lyuk?
Váladékozik?
Ha igen meg kell nézni van e benne valami megpróbálhatjátok hátha kilehet nyomni....utána betadin vagy neogranormon illetve bepanthennel esetleg kék krémmel lekezelném!
Köszi mindenkinek :)
Ne ijesztegess a rühösséggel :)
Mút héten még egész pici volt, akkor én is tutira vettem, hogy csípés, tegnap estére meg mintha tele lett volna vmi folyadékkal, púposodott, feszült, ma reggelre megint kisebb lett.
a van benne folyadék az kialakult valamitől... Neked is szokott lenni víz vagy vér hólyagod...
Szedjétek ki a folyadékot és kezeljétek le az egészet körülötte is 1-2 nap és szerintem elmúlik. Ameddig van benne valami ( genny, víz ) addig nem is fog meggyógyulni!
jó ne bökd meg neki de kezeld le neki naponta többször betadinnal és neogranormonnal vagy bepanthennel! Ha lejjebb megy reggelre akkor komoly baja nincs :-)
Ha lehet ne nyalja le a krémet...
Köszi :)
Du. már viszem dokihoz, csak addig is kíváncsi voltam, mi lehet ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!