Mi ez a pukli a kutyámon? Láttatok már ilyet? (Kép)
1 hete vettük észre rajta, akkor sokkal kisebb volt, azt hittük megcsípte valami, épp dokinál voltunk ekkor, a doki is csak rápillantott és mondta, h valszeg csípés.
De tegnap este észrevettük, hogy nőtt, így nem hiszem, hogy csípés. Vmi allergiától lehet? (1 héten 2x szoktam neki tojáshéjat porrá törni, tegnap este pont kapott, ezért gondolok erre esetleg). Du. elvisszük dokihoz, de addig is kíváncsi vagyok, mi lehet ez?!
Nekem sem allergiának tünik, inkább vmi megtelt hólyag-félének. Az én kutyámnak egy tüske helyén alakult ki egyszer hasonló, csak az nem volt ennyire piros.
Én is kiváncsi vagyok mit mondanak Nektek délután.
Oks. Köszi.
Remélem, hogy egy ártalmatlan valami és nem kell kivágni vagy ilyesmi.
hát mindig történik valami, de nekem is valami hólyagszerűnek tűnik.
én se piszkálnám, max betadinnal, de ha hólyag, akkor semmi értelme, csak miután a doki kipucolta.
várom, mi az eredmény.
Hát igen, ez van sajnos, mindig van vmi :(
Múlt héten dp szűrésen voltunk (ok, ezen túl kell esni), most meg ez.
Majd írok :)
Na, voltunk dokinál.
Valószínű, hogy szőrtüsző gyulladás, kaptunk rá kenőcsöt (teafa olajos), de az is lehet, hogy megbökte valami v csípés. Még egy latin nevű daganatos betegséget is említett (jó indulatú), hogy az is lehetne, de erre kevés az esély. Ha netán elkezdene burjánzani, mint pl. egy karfiol, akkor az daganat jele. De nálunk majdnem biztos, hogy szőrtüsző gyulladásról van szó.
7-10 napig kell kennem a krémmel, napi 1x-2x, ennyi idő alatt el kell múlnia :)
Köszi :)
Nektek is! :)
Még mindig megvan a dudor. Valamennyit már apadt, de el kellett volna már tűnnie, a doki azt mondta, hogy 7-10 nap kell a krémnek. Nos a 10. napon is túlvagyunk, de még mindig ott van.
Ha nem lesz holnapig számottevő javulás, akkor holnap visszavisszük a dokihoz.
Aki írta, hogy hasonló van az ő kutyusán, nekik elmúlt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!