Hogy tudok virtuális törzskönyvet késziteni?
Figyelt kérdés
sajnos a neten nem találok ehhez segitséget, vagy rossz helyen keresem:)2012. okt. 17. 20:24
1/23 anonim válasza:
Mi az a virtuális törzskönyv? Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de erről még tényleg nem hallottam.
3/23 A kérdező kommentje:
nem, csak nem tudok táblázatot csinálni, és valahol van erre egy sablon, ahova beirom a szülőket, nagyszülőket stb.:) na szóval a születendő kiskutyák törzskönyve.
2012. okt. 17. 20:42
4/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy netről letöltött táblázattal lehet törzskönyvezni kiskutyákat.
Ennyi erővel írd fel egy papírra, hogy "Anya: Lonci, Apa: Tréfás, kiskutya neve: Zsömle". Pont annyit ér.
5/23 anonim válasza:
Kérdező ki kell, hogy ábrándítsalak mert ez nem így működik....
6/23 A kérdező kommentje:
jó akkor elmondom világosan. jövő héten fogok fedeztetni, és a prezentációhoz fel szeretném tenni a születendő kiskutyák törzskönyvét. De mivel annyira nem értek a géphez, igy nem tudom megszerkeszteni. és nem bodri, meg zsömi.
2012. okt. 17. 20:57
7/23 anonim válasza:
Kösz a lepontozást.
Akkor kérlek, itt olvass utána, hogyan lehet törzskönyvet készíteni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3523548-hogya..
8/23 anonim válasza:
De szerintem inkább ne fedeztess, mert ha valóban felkészült lennél egy törzskönyves alomra, akkor egy héttel korábban nem itt kérdezősködnél...
9/23 A kérdező kommentje:
jó, akkor elmondom mégegyszer és utoljára: Tudom, hogy mi a törzskönyvezés, de elég ritkán szokták kiállitani a kiskutyák megszületése előtt. Igy az alom prezentációjához a szülők képe alá, fel szokták tenni a kiskutyák virtuális törzskönyvét. És ezt nem tudom én megcsinálni.
2012. okt. 17. 21:05
10/23 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de azt, hogy fedeztetek-e vagy sem nem itt szeretném megvitatni. kérdeztem valamit, ha valaki tud rá válaszolni, akkor megköszönöm, ha nem akkor kérlek benneteket, hogy ne kommenteljetek.
2012. okt. 17. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!