Csinálnál virtuális sírhelyet a kutyádnak/cicádnak/egyéb kedvencednek miután elpusztult?
Van a petmenny.hu, és már sok gazdi csinált ott emléket a kedvencének és nagyon megható üzeneteket írtak. Arra gondoltam hogy majd én is csinálok a kutyámnak ha elpusztul.
Szerintetek jó ötlet? Mert nem tom hogy van e igazi állattemető, és szeretnék majd valami emléket a kutyusomnak.
Nem, mert én hülyeségnek tartom ezeket az online "temetőket". Én majd elrakom a hamvait, aztán ha készen állok rá, akkor szétszórom.
De lehet h a hamvakból ékszert csináltatok, vagy festményt készíttetek belőle, természetesen a kutyám portréjával.
Sziasztok!
Ezt a virtuälis dolgot meg nem is hallottam.:-)
Nekem 2 kutyäm volt,az egyik az agär a mäsik egy am.bulldog.Tavaly elött amikor csinältäk nälunk a järdät,kertem egy kis betont:-),beleraktam egy kis ,lapos tälkäba es beleleptettem a kutyäimat de csak az elsö 2 läbukat.Amikor elkezdett szäradni,fogpiszkäloval beleirtam a nevüket.Sajna azota az agaram meghalt,en mobil havasztokat hivtam ki,4 ora mulva megkaptam az urnät.Nem volt egyböl lelkieröm vele bärmit is csinälni-en is gondolkoztam ekszeren-de vegül,mivel versenyagär volt,szetszortam a versenypälyän.Az urna megmaradt,elraktam.Mostmär nagyon tudok örülni annak,hogy van läblenyomata,sztem nagyon egyedi a falon a versenyszäjkosaräval együtt.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!