Ha vki neten keresztül elkéri a kutyám törzskönyvét megadjam neki?
Figyelt kérdés
Tenyészteni szeretnék majd, de sok visszaélésről hallok hogy senkinek ne küldjem el a törzskönyv "képét".
Ez tényleg így van, ha látja a törzskönyvet vki felhasználhatja?
2012. aug. 28. 19:15
1/20 anonim válasza:
Igen sajnos, manapság már kevés emberben lehet megbízni.Ha kíváncsi a tk-ra valamilyen okból kifolyólag, akkor menjen el személyesen megnézni. Én biztosan nem küldeném el egy idegennek a képet.
2/20 anonim válasza:
Nézd a másik oldalról. Egy külföldi pl nem fog csak azért eljönni, hogy megnézze a törzskönyvet.
Szerkessz rá egy mint feliratot vagy valami.
Amúgy aki manipulál, annak tök mindegy, mert vannak fent minták, tud hamisítani ha akar, kennelneved, kutyáid neve, felmenői pedig ismertek.
3/20 anonim válasza:
Ezt nem értem. Miért ne lehetne elküldeni? Azzan nem megy semmire, mint ahogy a személyi igazolványod fénymásolatával se. A legtöbb kennel honlapján is fent vannak a származási lapok bescannelve.
4/20 anonim válasza:
miért kell neki az egész törzskönyv? magam a felmenők listája, a "családfa" nem elég? ahhoz nem kell az egész okmányt lefénymásolni és elküldeni, én is hallottam már, hogy "lopják".
5/20 anonim válasza:
Ugyan árulja már el valaki, hogy mit lehet ezen "ellopni"?
6/20 anonim válasza:
állítsd össze a kutya pedigréjét egy erre kitalált oldalon, pl.: pedigreedatabase.com így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
7/20 anonim válasza:
semmit az égadta egy világon nem tud vele kezdeni. Én is elküldtem már a kiskutya törzskönyvét gazdijelöltnek.
8/20 anonim válasza:
ne küldd el a másolattal is vissza tud élni. ÍRs le a benneszereplő adatokat és azt küldd el.
10/20 anonim válasza:
"másolattal is vissza tud élni"
Mondd már meg hogyan, mert kizártnak tartom a visszaélést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!