Hogy érjem el a kutyámnál hogy csak azt egye meg amit én adok neki?
Figyelt kérdés
1éves labradorról lenne szó! az a baj h anyámék nem fogják fel h nem jó h ha a kutyát mindíg etetik és én csak naponta 1x adok neki tápot (brit) ha leül a tápja elé és amíg nem engedem neki h egyen addig nem is eszik valamint volt rá példa h leesett a földre egy kis darab kolbász és csak nézte meg csóválta a farkát de nem ette meg. szóval ilyeneket h földröl ne egyen valamint h a táljában lévő kajájára se rohanjon rá már tudja, de nem tudom h h kezdjem el tanítani neki azt h csak tőlem fogadhatja el a kaját.. :D2012. okt. 15. 20:06
1/3 anonim válasza:
Ehhez kutyaiskola kell, és az sem 100%-os eredményű. Inkább kiabálj egy sort a szüleiddel.
2/3 A kérdező kommentje:
de már megtanulta azt, hogy ne egyen fel a földről semmit (még otthon sem) és a tálból is csak akkor eszik ha megengedem neki... tényleg ilyen nagy falat lenne ez a feladat?
2012. okt. 15. 20:44
3/3 anonim válasza:
Amíg van, aki eteti kézből következmény nélkül, addig lehetetlen. Akkor tudnád megcsinálni, ha összebeszélnél családdal, ismerősökkel, ismeretlenekkel, hogy dugjanak a kutyád orra alá mindenféle kajákat, és adjanak neki egy fülest, mikor el akarja venni. Aztán ha félrefordul, ignorálja, akkor odaadják neked a falatot, te meg odaadod neki jutalomként. Ha ezt elég sokáig és elég sűrűn csinálod, és nem egy évekig éheztetett bélpoklos kutyád van, akkor sikerülhet. De ha közben folyton olyan visszajelzéseket is kap, hogy néha el szabad fogadni mástól is, és még örülnek is neki, akkor buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!