Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megtámadták a kutyámat, és...

Megtámadták a kutyámat, és még én vagyok a hülye, amiért megvédtem? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Pórázon vitt (kan) kutyámat támadta meg tegnap (kan) egy vizsla, aki már messziről rohant felénk, akkora lendületben volt, hogy esély nem volt megállítani vagy elzavarni. Azonnal nekiugrott a kutyánknak, aki persze nem hagyta magát, szét kellett őket választani valahogy azonnal, a vizsla gazdája kb 50 méterre az utca végéről, szó nélkül figyelte az eseményeket. Egészen addig, amíg le nem rugdaltam a kutyáját az enyémről, hogy véget vessek a verekedésnek. Na akkor fejhangon óbégatni kezdett, hogy "ne rugdosd a kutyámat, hülyegyerek" (megjegyzem, jócskán harmincas vagyok már, nem pont gyerek kategória). Ennyit tudott mondani azok után, hogy 1. az ő kutyája támadott 2. nem tett semmit, hogy megfékezze. Hová lehet fordulni ilyenkor, ha az agresszív kutya gazdája hagyja, hogy szabadon garázdálkodjon az eb? (aki nyilván nem agresszívnak született, de ilyen gazda mellett mit is várhatunk tőle...) Legközelebb, ha ilyen történik és épp egy gyerek sétáltatja a megtámadott kutyát...? Vagy csak épp ott van, amikor ez a vizsla rátámad egy másik kutyára? Rossz belegondolni is.

2012. okt. 15. 14:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

lemaradt.

persze elítélendő a hü@ye gazda viselkedése, és megérdemel, egy nyaklevest. sajnos sok az ilyen gyökér. de már bocs !! te kérdezted: "Megtámadták a kutyámat, és még én vagyok a hülye, amiért megvédtem? NEM , A MÁSIK VOLT A HÜ@YE !

Mit lehet tenni?" megírtam!

2012. okt. 18. 15:43
 22/22 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de volt valami lényegi információ is a felkiáltó-és kérdőjelrengetegben?

(Bocs, de nem igazán tudom komolyan venni az ilyen stílusban írt véleményt.)

2012. okt. 19. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!