Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám nagyon buta! A...

A kutyám nagyon buta! A kutyasuli mennyibe kerül, hatásos?

Figyelt kérdés

Stafford-boxer a kutyám,9hónapos.

Nem hallgat rám , próbálom fegyelmezni ,az orrára csapni,a seggére,kiabálni vele ,jutalomfalattal ellátni és egyéb...

de nem használ neki semmi...ha kiszabadul séta közben a porázból,elszalad a keritésen belüli kutyákhoz.

nem tudom visszahivni,elszalad...

az ÜL vezényszót tudtam vele egyedül megtanittani 5honap alatt...mellesleg bárkit beenged a házba,semmit és senkit nem ugat meg...

segitsetek!jo ötlet a kuytasuli?mennyibe kerül?hajdú-bihar megyében hol találok?

2009. aug. 6. 17:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2009. aug. 6. 18:42
 12/19 A kérdező kommentje:
debrecen mellett
2009. aug. 6. 18:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapos korában ne várj sokat tőle, sokat kell még komolyodnia, nekem 4 éves a vizslám, letette a vizsgát is, mégis dilis, de így szeretem :) Sok türelem és mégtöbb gyakorlás kell hozzá, és ha valamihez nincs kedve, ne kényszerítsd, mert akkor mégúgyse fogja megcsinálni, és persze a jutalomfalatot el ne felejtsd :) Még annyit: a szocializációhoz nagyon fontos hogy más kutyákkal is találkozzon, és a rangsort megismerje, sokkal könyebb dolgod lesz vele.
2009. aug. 6. 18:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

18,30-nak

"Amelyik kutya nem a saját gazdáját tekinti a falkavezérnek az akár veszélyes is lehet."

ez nem a kutya ,hanem a gazda hibája ,és ezért nem fogad szót !

utánna néztem !,és magam is nevelek,egypár nem kis kutyát :)

a falka a kutya családja .ennyi.és a vezér hívó szavára mindíg vissza kell jönnie.

a kutya maga a falkavezér ha nem fogad szót :),a gazdának ezt KI KELL ÉRDEMELNIE,ÉS MEG KELL TARTANIA.

talán te is utánna nézhetnél :)

( a kérdés feltevő kutyája ,biztos,hogy magát tekinti vezérnek a családban , tehát miért is halgasson egy alacsonyabb rangúra,még -ha az a gazdi is ???!!!

2009. aug. 7. 10:22
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
NYiregyen 500 ft / óra
2009. aug. 28. 16:35
 16/19 anonim ***** válasza:

A kutyaiskolában, ha nem "bentlakásos",akkor ott téged fognak tanitani,nem a kutyát. Veled próbálják megértetni,hogy miként bánj a kutyával,hogy tanitsd. Tehát ne várd azt,hogy majd egy "agysebész" kutyát kapsz vissza. A gazdit kell elöször tanitani,ezután tanithatja a kutyát. Tehát te készülj fel!

De az tény,hogy a Stafford+boxer nem túl intelligens párositás.

2009. aug. 29. 16:11
 17/19 anonim ***** válasza:

nem buta akutyád!!!csak szeretet éhes!!

ne kiabálj vele és ne üssd meg annak nincs értelme!!!!!!!

probálj vele kedves lenni és megértö és sajnos még többet kell vele foglalkozni!!az én kisebbik kutyulimnál bejött :)

2009. nov. 6. 01:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Buta kutya nincs,csak hozzá nem értő gazda.

Kutyasulik:

[link]

2009. nov. 6. 16:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Debrecenben konmkrétan 3 kutyasulit is ír.
2009. nov. 6. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!