A kutyám nagyon buta! A kutyasuli mennyibe kerül, hatásos?
Stafford-boxer a kutyám,9hónapos.
Nem hallgat rám , próbálom fegyelmezni ,az orrára csapni,a seggére,kiabálni vele ,jutalomfalattal ellátni és egyéb...
de nem használ neki semmi...ha kiszabadul séta közben a porázból,elszalad a keritésen belüli kutyákhoz.
nem tudom visszahivni,elszalad...
az ÜL vezényszót tudtam vele egyedül megtanittani 5honap alatt...mellesleg bárkit beenged a házba,semmit és senkit nem ugat meg...
segitsetek!jo ötlet a kuytasuli?mennyibe kerül?hajdú-bihar megyében hol találok?
igazad van nem naponta hanem egy héten 6x ...
és mégse akarja...
1. válaszoló vagyok. az utolsónak:
hogy lenne már neveletlen és tanulatlan, mikor szegény szerencsétlen 5 hónapon keresztül minden nap szenvedett vele? A kutya azért lett tanulatlan mert buta és nem volt hajlandó tanulni.. ennyi
a kutya nem kell hogy szót fogadjon neked !!
nem te vagy a vezér !!!!!!!!!!!!!
eteted,játszol vele, sétáltok, de te csak egy vagy a körülötte levőkből.
te csak gazdi vagy !
legyél mondjuk falkavezér,és 2 hét mulva símán beszél mandarinul,és mászik hegyet :)
mert a többi kutyás kunsztot 2 nap alatt megérti!
te nem érted a kutyád,és nem is tudod magad megértetni vele.
tanulj !!!
a tanácsom ingyenes,ezért használd.
jan fennel, vagy cesar millan technikái jó alapot adhatnak :)
Sztem szerezned kellene egy okosabb kutyát mellé és akkor felvenné a viselkedését, amúgy szerintem nem is bánsz vele megfelelöen, szerintem nem tekint téged gazdájának azokból itélve amiket leírtál..
Nézz utánna annak hogy hogy müködik egy kutya, illetve ennek a fajtának mik a jellemvonásai, szerintem menhelyesektöl is kérhetsz segítséget azok minden fajtához értenek és biztosan ellátnak néhány tanáccsal, hogy mit hogyan csinálj!!
Meg kell tanulni a kutya nyelvén másképp nem fog menni hiába gombol le rölad egy vagyont a kutyasuli..
18:11
Ezt nagyon rosszul gondolod!!!
Nézz utánna annak hogy mi az a FALKAVEZÉR elv.
Amelyik kutya nem a saját gazdáját tekinti a falkavezérnek az akár veszélyes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!