Nekem van egy Yorkshire terrier kutyusom nem rég került hozzánk és meg van nyírva hogyan vihetném el sétáltatni?
Figyelt kérdés
Kell neki kabát ??2012. okt. 13. 09:20
1/4 anonim válasza:
Az enyém fázós nagyon, én egy mellényszerű kabátot szoktam ráadni, ami védi a hasát és a hátát.
2/4 anonim válasza:
Én csak +10 fok alatt adok rá ruhát. + fokokban csak palástot, kemény hidegben kap kabátot.
3/4 anonim válasza:
Én szeptemberben szoktam utoljára levágatni a szőrét, és legközelebb csak márciusban. Persze 2 havonta télen is elviszem, hogy a tappancsa körül, meg a pofiján egy kicsit levágassak, mert nagyon gyorsan nő.
Ha a kutyádnak dús a bundája, akkor még egyáltalán nem szükséges. Úgyis látod rajta, ha fázik.
Az enyémen tavaly csak párszor volt háttakaró, mert egyáltalán nem fázós, volt, hogy -15 fokban is "pucéran" sétált:) De ilyenkor azért nem vagyunk lent sokat 10-15 percet maximum, és inkább a lakásban fárasztom.
De szerintem a mostani időjárás még nagyon kellemes, nem hinném, hogy kell rá ruha.
4/4 alice773 válasza:
Vegyél kabátot neki! van téli stb. kutyaüzletben lehet kapni. nekem is van lány Yorkim van és néha még bent is fázik de csak télen. sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!