Mennyire problémás egy lány yorki? Általában hányszor és mennyi ideig tüzel?
Fiú yorkit akartunk venni,de sajnos elpusztult 5 hetesen amin kinéztünk.A másik két lány közül még választathatunk,de nem tudjuk mennyire problémás egy kislány.
Azért nem kezdünk másik fiút keresni,mert ebben az esetben ismerjük mindkét szülőt...
Mindig figyelni kell rá ha elengednénk?Ha tüzel akkor mit szoktak tenni?Köszönöm a segítségeket!
Nekem is ivartalanított lány yorkim van. Egyébként általában évente 2x tüzelnek, és az olyan 4 hétig tart.
Aki pedig azt írja, hogy a kutya elhízik az ivartalanítás után, az egy kicsit nézzen magába. Egy kutya attól hízik el, amit megeszik. Az nyilvánvaló, hogy ivartalanítás után kevesebb energiára van szüksége a kutyának, aki ezt nem veszi figyelembe, az ne csodálkozzon. És persze ha egy kutya elkezd hízni, akkor még kevesebbet mozog, még jobban hízik.
Nekem egy zabagép kutyám van, aki ráadásul hízékony is, mégsem lett kövérebb a műtét óta, sőt. Sokkal tudatosabban etetem, odafigyelek, hogy miből mennyit kap, és nincs gond. Ha azt látom, hogy hízott egy kicsit, akkor semmi nasi, és vacsorára csak gyümölcsöt vagy zöldséget kap.
nekem beagle kislányom van és még most is így néz ki, pedig már több, mint egy éve ivartalaníttattuk:
úgyhogy ez nem csak attól függ, hogy ivartalanítják-e vagy sem. Nem kell folyamatosan kajáltatni azért mert cukin néz. és mozognia kell, nem ölben lennie egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!