Tudnátok ajánlani kutyákat?
Figyelt kérdés
Olyan kutyát szeretnék ami közepes-nagy termetű és van benne vadászöstön,jó szimatú,harcias és ''szép'' jó alkatú és könnyen képezhető...ha van ilyen tudnátok ajánlani???2012. okt. 12. 21:16
3/23 anonim válasza:
a németjuhász okos és szép és szereti ha a környéken ő a domináns X) mondjuk pl a vizslában meg sztem nagyobb a vadászösztön de nemtudom az menniyre harcias.
5/23 anonim válasza:
jagd terrier és egyéb terrierek...de főleg a jagdok.
6/23 A kérdező kommentje:
Dobermann-félek ha elengedem akk. megtámadhat v.kit.
Nemszeretnék nagyon domináns kutyákat se,és aztmondják a németjuhászról h. veszélyes
Argentin dog-még utána nézek
de azért köszönöm...
2012. okt. 12. 21:32
7/23 anonim válasza:
Egy menhelyi kedves keverék ideális lesz neked!
8/23 anonim válasza:
Mar ne haragudj de te irtad hogy harcias kutyat akarsz! Csak akkor valassz ilyen kutyat ha rengeteg szabadidod van foglalkozni vele. A kutya nem statuszszimbolum!
9/23 anonim válasza:
Ennyi hozzáértéssel, hogy a dobi megtámad valakit, ha elengeded, én leginkább egy plüsskutyát tudnék javasolni.
10/23 anonim válasza:
a kérdésben szereplő dolgokra a németjuhász a tökéletes szerintem, de a kommenteddel kiegészítve inkább a vizslát mondanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!