Aki nem szereti a kutyákat, miért nem szereti őket?
Főleg azt nem szeretem, ha egy kutya már attól is őrjöng, ha valaki a kert előtt sétál.
Utálom, amikor vizesen felhozzák egy járműre és a kutya megrázza magát.
Utálom az ázott kutyaszagot.
Nagyon félek a kóbor kutyáktól.
Van aki ezt az álatot szereti, van aki meg azt. Kinek a pap, kinek a papné
Én pl szeretem a pókokat de a kutyákat egy incidens óta nem
A kutya azert "orjong" ,mert vedi a teruletet az idegenektol
es mert egy kutya megharap (pl) ...attol nem kell utalni az osszes kutyat,mert egy kutya nem volt nevelve es megtamadott :|
Az ilyeneket sosem fogom megerteni,akik azert itelnek el egy allatot,mert az egyik valamivel megbantotta/artott neki :|
nem megy vissza mert nincs megnevelve!!!
egy jolnevelt kutya,nem tamad ees hallgat a gazdajara
4-es!
Az utca nem a kutya területe. Nem is figyelmeztető vakkantásról van szó, hanem kerítés-szaggató üvöltő ugatásról, tajtékzó őrjöngésről.
Ez is nevelés kérdése?
Nekem a neveletlen,felugráló,sz.art evő,agresszív és őrjöngő kutyáktól van herótom.Pedig én viszonylag ki vagyok békülve velük,igaz csak egyetlen kutyát szeretek igazán,a sajátomat :) Másokét csak megtűröm, mert muszáj.
Egyébként Nem minden kutya őrjöng.
Az én macikutyám türelmesen megvárja a kapu mögött megbújva, míg bejössz, és ha bent van a fél lábad, ráharap és nem ereszt el, csak ha szólok neki :DD
Jó nagy pofája van :DD
Ő az egyetlen kutya, akit eddig igazán szerettem/szeretek.Nem tudom mi lesz velem, ha elpusztul :((
Nagyon szeretem a kutyákat. A nagytestű kutyákat. A többi hihetetlenül idegesít. Főleg ezek a kis divatebek. Azért nem szeretem őket, mert hangosak, agresszívek, és nem tartom őket kutyának. Nekem egy kutya 25-30 kilónál kezdődik, az alatt nem kutya, csak egy szőrös valami.
De például a pulikat kifejezetten utálom. Büdösek, hiába vannak ápolva, hangosak természetüknél fogva, szintén emiatt terelnek, és egyébként sem szeretem az ilyen típusú állatokat.
Nagyon szeretem a nagy kutyákat, és itt nem a harci kutyákra kell gondolni, hanem azokra, akik tényleg nagyok.
Én sem igazán csípem a kutyákat, mert:
1.Utálom hogy a barátságos kutyák folyton ugrálnak rám és másznak a képembe, és hogy összekennek. :S
2. Büdösek.
3. Sajnos egy bizonyos szinten félek tőlük, főleg az erdőben rettegek futás közben, mert elég sok agresszív kóbor kutya van a környékünkön.
4. Többször is támadt már rám kutya.
5. Undorító egy állat: mindent felzabál amit csak ér, romlott ételt, mindenféle ürüléket, tetemeket, és még meg is hempergőzik bennük... (Minden tiszteletem a kutyásoké, akiknek van türelmük ezeket a helyzeteket kezelni.)
6. Amit a legjobban rühellek bennük: az ösztöneikből fakadóan kib@szott kis gyilkosok, mindent szétszednek ami él és mozog, tulajdonképpen emiatt "utáltam meg" a kutyákat, mert rengeteg keserűséget okoztak már nekem a tetves vadászösztönükkel.
+ A bónusz, hogy pár hete nekünk is lett egy kutyánk, mert öcsém hazahozta, és valószínűleg baromira nem lesz megnevelve, mert sz@rnak rá, hogyan is kellene. Szóval mindezeket mostmár személyesen is tapasztalhatom, hát fantasztikus. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!