Nektek melyik kutyám tetszik jobban? (képek lent)
Figyelt kérdés
Érdekelne mások véleménye, mert itthon elég eltérőek a vélemények.:)
Nekem mindkettő egyforma, ugyanúgy szeretem őket, meg ugyanolyan szépnek látom mindkettőt.
Tudom, hogy ezért nem kellene, hogy érdekeljen más véleménye, de most mégis kiváncsiságból felteszem ezt a kérdést.:)
Biztos lesz olyan akinek egyik sem tetszik, azt kérem, hogy ezt normális hangnemben közölje velem, lepontozni nem fogok senkit, meg elfogadom, hogy nem mindenkinek tetszhet.:)
Képek:
1.Mystic
2.Maya
Közös
2012. okt. 12. 13:17
31/34 anonim válasza:
Mind a kettő cuki de szerintem Maya szebb. :)
32/34 anonim válasza:
Nekem Mystic a befutó :D Maya is nagyon aranyos, látszik rajta h kedves, de Mystic olyan kajlának és kölykösnek tűnik nekem :D Hozzám ő jobban illene, mint Maya. És a szeme is nagyon szép.
33/34 anonim válasza:
Én alapból jobban szeretem a sötétebb tónusú kutyákat, de valahogy a világosabb jobban tetszik. Talán azért, mert az szuka (ha jól láttam) és ők valahogy bájosabbak.
34/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek.:)
Utolsó, mindkettő szuka, bár Mysticet elég sokan kannak hiszik a neve miatt is meg a kinézete miatt is, szval nem ez az első eset.:D
2012. nov. 12. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!