Nektek melyik kutyám tetszik jobban? (képek lent)
Érdekelne mások véleménye, mert itthon elég eltérőek a vélemények.:)
Nekem mindkettő egyforma, ugyanúgy szeretem őket, meg ugyanolyan szépnek látom mindkettőt.
Tudom, hogy ezért nem kellene, hogy érdekeljen más véleménye, de most mégis kiváncsiságból felteszem ezt a kérdést.:)
Biztos lesz olyan akinek egyik sem tetszik, azt kérem, hogy ezt normális hangnemben közölje velem, lepontozni nem fogok senkit, meg elfogadom, hogy nem mindenkinek tetszhet.:)
Képek:
1.Mystic
2.Maya
Közös
Hopsz most már nem az utolsónak ment az utolsó bekezdés, de biztos tudja, hogy kinek.:D
Köszönöm a válaszokat. Igen mindenkinek tetszik a sajátja ez természetes. :D
Szeretem mindkettőt egyformán, mint ahogy irtam.:)))
ma 13:50
Maya egy igazi bájos,hálás,szerény hercegnő.:))) Ezt sugallja a szeme is, lehet ezért.:D
De Mysticnek is nagyon jók a belső tulajdonságai, nagyon okos, szeretni való, ragaszkodó, annak ellenére, hogy ilyen gonosz nézése van.:D
ma 13:38
Kapott már pár jellemzőt szegénykém a szemére, valaki szerint szép, különleges.
De volt aki kifejezetten lerandázta.:(
Meg van akit kiráz a hideg ha belenéz a szemébe, meg ijesztő.:D
Mindkettő gyönyörű és aranyos:) Melyik kennelből valók?
Szerintem Maya szebb huskynak, Mystic meg kutyának (talán értitek a különbségeket). Maya igazi szeretnivaló szukaangyal:) szukaangyalhahha:D de tleg az. Mysticnak meg szerintem pont a szeme a szexepilje. Ja és illik rá a neve:)
Köszönöm!:)
Nekem is jobban tetszik a barna szem egyébként.:) Sokkal barátságosabb, melegebb a tekintete, olyan bájos.
A kéknek meg valóban olyan hideg,szúrós, sok esetben gonosz a tekintete.:D
Nah nekem az egyik kutyámon van mind kettő, 2 in 1.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!