Nektek melyik kutyám tetszik a legjobban?
Nekem a husky tetszik a legjobban, de alapból nekem a husky a kedvenc fajtám, viszont ha ettől eltekintek, akkor a labrador :) De mind gyönyörűséges!
Egyébként, tegnap kaptam egy huskyt, csak ő fekete-fehér, de neki is Sky a neve :O :D
Gratula, mind szép! És mennyi idősek? hát az egyik válaszadónak: a foxred színű labradorok ritkábbak, mint a csokik.
Kérdező, hagy rézzak veled kezet, e háromből 2 nekem is van, labi és németjuhász!!!
1. Köszönöm :)
2. Köszi, valóban nem volt könnyű őt megtalálnom.
3. Köszönöm. Őszintén szólva az elején kék szeműt szerettem volna, és akkor eldöntöttem, h a szeme miatt lesz Sky. A sors fintora, h barna szemű lett. :D Sok örömöt kívánok a kutyuddal. :)
4. Köszi. :)
5. Köszi a választ. :)
6. Na végre szegény Bobbym is kapott egy szavazatot, köszi. :)
7. Köszönöm. Fú a foxred labi nagyon tetszik nekem, sokáig azt akartam, de nem igen találtam itthon, aztán amikor megláttam Mogyit nem létezett több labrador a számomra. :D
Gratu neked is a kutyákhoz. :) Mogyi 1,5 éves, Bobus 11 hónapos, Sky pedig 3 éves lesz nyáron.
8. Köszönjük. :)
9. Köszi a 2. Bobby szavazatot. :) A Tiéd is biztos nagyon szép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!