Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám minden kutyát meg...

A kutyám minden kutyát meg akar ölni, már ölt meg kutyát és sok embert megtámadott, de nem lett belőle semmi szerencsére, szeretném kiképzésre vinni, de nem tudom hogy lehet-e ilyen magaviselettel?

Figyelt kérdés
A kutya megölése és az emberek megtámadása nem az én hibámból történt utána került hozzám, velem iszonyat kedves de senki mással, ez így nem maradhat, mit tehetnék?
2012. okt. 11. 18:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mindkét oldalon vannak buta, szemellenzős, elvakult emberek, akik csak a másik oldalt tudják szidni, de velók nem kell törődni. A cél ugyanaz, csak a módszerek mások, szerencsére mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőbbet.
2012. okt. 12. 11:20
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem meg a tüköriskolákról van meg a véleményem, okkal, mégsem szidom őket. A fröcsögés nem visz előrébb. Mindkét suliban lehet remek kutyákkal találkozni, meg neveletlenekkel is, hiszen az iskola az egy dolog, a gazda meg a másik, sőt, kiképző és kiképző között is lehetnek különbségek sulitól függetlenül. Az árak vidék és Budapest között jelentősen eltérhetnek, ahogy el is térnek, a Népsziget drágább a budapesti Cerbinél a kedvezmények nélkül is, a vidékieknél meg franc tudja, mi a helyzet. Kéretik nem ócsárolni egymást, tudjuk, hogy mindenkinek a saját sulija a szimpatikus, de mindkettő sokkal inkább a kutyák és a gazdák javára van, mint nem. Peace.
2012. okt. 12. 11:24
 23/28 anonim ***** válasza:
A teljesség kedvéért meg amúgy megjegyezném, hogy nem vagyok Cerberosos, legalábbis olyan értelemben nem, hogy sosem jártam hozzájuk tanfolyamra, meg nem érzem magam a nagy Cerbis közösség részének. Amúgy pár hete náluk tanulok kiképzést, mert az ő módszereiket találtam az én "világnézetemhez" a leginkább passzolónak, és nagyon nagyra tartom az eredményeiket (meg persze mert voltak olyan jó fejek, és megengedték, hogy tanuljak náluk :)), szeretnék én is annyi tudással rendelkezni, mint ők, de nem vallom magam Cerbisnek. Csak mivel őket látom, meg róluk tudom, hogy jól csinálják, amit csinálnak, bizonyítja ezt számtalan helyrerakott problémás kutya, akiket minden hétvégén tömegével látok, ezért őket ajánlom. De tükörsuliról sem nagyon beszélek le senkit, mert ha valakinek az a stílus jön be, úgysem érezné jól magát a Cerbiben, mert az meg teljesen más mentalitás. Nem jobb vagy rosszabb, csak más.
2012. okt. 12. 11:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Így van!
2012. okt. 12. 11:42
 25/28 anonim ***** válasza:

tisztelt Cerberos Ellenes:)

Való igaz, hogy kinek a pap kinek amaz...no de hát ha a kutyáról és gazdájáról van szó elsősorban segítség kell ahhoz, hogy egyáltalán merre induljon a delikvens.TEHÁT MILYEN VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEI VANNAK. Feltételezem, nem emilben oktatják ki arra, hogy mit működjön otthon a kutyával.....

Egyébiránt pedig Cerberos is jó és a Népszigeti is..sőt akad - igaz nagyon ritkán - egyéb jó suli is.

Na ennyit az elfogultságról!

a nulla pontot köszi az értő olvasónak:)

2012. okt. 12. 11:55
 26/28 anonim ***** válasza:
Akumi - mint általában - leírtad a lényeget....megen:)
2012. okt. 12. 11:57
 27/28 anonim ***** válasza:
....ja és hol ócsárolok?!
2012. okt. 12. 11:59
 28/28 anonim ***** válasza:
A magyar/cigány/magyar/(folytatódik a sorminta) nem egyenjogú ember, uráli csőcselék, a kutya meg tisztátalan állat, az ember képmutatásának vigyorgó partnere. Halál rád és a családodra, kérdező!
2023. máj. 7. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!