Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám minden kutyát meg...

A kutyám minden kutyát meg akar ölni, már ölt meg kutyát és sok embert megtámadott, de nem lett belőle semmi szerencsére, szeretném kiképzésre vinni, de nem tudom hogy lehet-e ilyen magaviselettel?

Figyelt kérdés
A kutya megölése és az emberek megtámadása nem az én hibámból történt utána került hozzám, velem iszonyat kedves de senki mással, ez így nem maradhat, mit tehetnék?
2012. okt. 11. 18:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%
én meg nem vinném sehova, hanem az első ilyen alkalommal, ahogy rá akar támadni valakivel, ugy elverném, hogy összecsinálná magát.
2012. okt. 11. 20:16
 12/28 anonim ***** válasza:
Ja, aztán meg úgy nekedtámadna, hogy te csinálnád össze magad. Egy agresszív kutyával a legrosszabb, amit tehetsz a mellérendelt harcba való bocsátkozás. Én még mindig tartom a véleményem, vidd el egy tükörsuliba, még ha messze is van. Én is hétvégente elvonatozom a fél órára lévő suliba:)
2012. okt. 11. 20:19
 13/28 anonim ***** válasza:
Hol az a "messze vidék" ahol laksz? Hátha tudunk a közelben valami jó kutyaiskolát.
2012. okt. 11. 20:25
 14/28 anonim ***** válasza:
16%
tudni kell kezelni, és akkor nem ehet meg. erre való a szájkosár.
2012. okt. 11. 20:32
 15/28 anonim ***** válasza:

szájkosár,és irány a kutyasuli, hiszen erre való!

valószínűleg ,ott kapod a szöges nyakörvet:) persze befelé fordítva, jobb esetben jön a folytó fixen, de a kiképzőknek az a dolga ,hogy tudják!

vagy ?? tükörmódszer szerinti iskola???

drágábbak, de jók.

a lényeg,hogy vidd el ,mert minden jobb,mint a mostani állapot!

2012. okt. 12. 06:52
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindig prolbéma, ha nincs a közelben kutyasuli, mert pl. "Cerberoséknál" van lehetőség e-mailben leírni a problémád és Ők korrekt választ adnak, a továbbiak tekintetében.

Ez az Egyesület valóban a kutyákért dolgozik!!

2012. okt. 12. 09:41
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

Hát meg van a véleményem az olyan sulikról, amelyek látatlanban "segítenek", úgy, hogy a gazda elfogult panaszait, magyarázatait hallják csak, aki valószínűleg nem sokat lát a kutya valódi viselkedéséből. Ebből lesznek csak a nagy balesetek. Gratulálok a Cerberosnak, csak még lejjebb csúsztak a szememben!

Egyébként pedig nem tudom, mit mondja mindenki, hogy a tükör módszeres sulik milyen drágák. Néztem én a cerbis árakat, jelentősen többet kérnek el kevesebb foglalkozásért és kevesebb eredményért, mint pl. az a tükör suli, ahova én járok. A Cerbiben 40e egy tanfolyam, heti 3 órával. Nálunk 30e egy tanfolyam, heti 4 órával. A tanfolyam hossza megegyező mind kettő helyen. Úgyhogy erről a témáról azt hiszem, le is lehetne szállni! A Cerbisek is mélyen a gazdi zsebébe nyúlnak. Több Cerbis ismerősöm van, a kutyáikat pórázról nem lehet elengedni, a behívhatóságuk rossz, a munka kedvük pedig pocsék. Bár nem is csoda, ahogy tanítják szerencsétlen kutyákat, igazi hagyományos módszerekkel. Egy kis példa, aki nem tudná, miről is beszélek: http://www.youtube.com/watch?v=_uXNYZUBJBM

Mi a mottójuk, fojtó még a legkisebb kutyára is?

2012. okt. 12. 10:18
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ez a legjobb színtér a Cerberos iskola szidására (írom ezt tükörsulisként). Ők is rengeteg kutyának segítettek, ráadásul állatvédelmi programjuk is van, úgyhogy ideje lenne ezt a hülye fröcsögést befejezni. Képzeld, nálunk is vannak a középfokon olyan kutyák (konkrétan az enyém is), akit nem tudunk mindig behívni. Na, akkor biztos sz-r a tükörsuli, nem? Kis toleranciát jó lenne gyakorolni, van, akinek a Cerbi jün, be, fogadd el, ne itt mocskold őket.
2012. okt. 12. 10:35
 19/28 anonim ***** válasza:
Kispalikee igazad van, csak már kicsit elegem van, hogy itt a rengeteg Cerbi rajongó, akik istenítik az iskolájukat és közben ahol tudják, ott szidják a tükör módszert. Azon nevettem a legjobban, mikor ez egyik Cerbis -a stílusát nem részletezném- közölte velem, hogy a tükör módszer tőlük lopta a legtöbb technikát. :)
2012. okt. 12. 10:51
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerencsére van választék bőven, mindenki megtaláljhatja a neki megfelelőt. Én is alapból a tükör sulit ajánlom (pedig nekem is van negatív tapaszatalatom is az egyik vidékivel), de ha az illetőnek egy Cerberos van közelebb, akkor menjen oda. Inkább, mint egy hagyományos, munkakutyás iskolába. Ha jól érzem Akumi válaszaiból, akkor ő is Cerberosos, és annak ellenére, hogy nem mindig értek teljesen egyet vele, alapvetően jó és hasznos meglátásai, javaslatai vannak. Amúgy is ne felejtsük el, hogy ahány kutya-gazda páros, annyiféle habitus, nem lehet mindenkit egy kaptafára venni. Ismerek olyat is aki a rángatós-fojtós katonás módszert szereti, mert emberként is ilyen gondolkodású.
2012. okt. 12. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!