A kutyám minden kutyát meg akar ölni, már ölt meg kutyát és sok embert megtámadott, de nem lett belőle semmi szerencsére, szeretném kiképzésre vinni, de nem tudom hogy lehet-e ilyen magaviselettel?
szájkosár,és irány a kutyasuli, hiszen erre való!
valószínűleg ,ott kapod a szöges nyakörvet:) persze befelé fordítva, jobb esetben jön a folytó fixen, de a kiképzőknek az a dolga ,hogy tudják!
vagy ?? tükörmódszer szerinti iskola???
drágábbak, de jók.
a lényeg,hogy vidd el ,mert minden jobb,mint a mostani állapot!
Nem mindig prolbéma, ha nincs a közelben kutyasuli, mert pl. "Cerberoséknál" van lehetőség e-mailben leírni a problémád és Ők korrekt választ adnak, a továbbiak tekintetében.
Ez az Egyesület valóban a kutyákért dolgozik!!
Hát meg van a véleményem az olyan sulikról, amelyek látatlanban "segítenek", úgy, hogy a gazda elfogult panaszait, magyarázatait hallják csak, aki valószínűleg nem sokat lát a kutya valódi viselkedéséből. Ebből lesznek csak a nagy balesetek. Gratulálok a Cerberosnak, csak még lejjebb csúsztak a szememben!
Egyébként pedig nem tudom, mit mondja mindenki, hogy a tükör módszeres sulik milyen drágák. Néztem én a cerbis árakat, jelentősen többet kérnek el kevesebb foglalkozásért és kevesebb eredményért, mint pl. az a tükör suli, ahova én járok. A Cerbiben 40e egy tanfolyam, heti 3 órával. Nálunk 30e egy tanfolyam, heti 4 órával. A tanfolyam hossza megegyező mind kettő helyen. Úgyhogy erről a témáról azt hiszem, le is lehetne szállni! A Cerbisek is mélyen a gazdi zsebébe nyúlnak. Több Cerbis ismerősöm van, a kutyáikat pórázról nem lehet elengedni, a behívhatóságuk rossz, a munka kedvük pedig pocsék. Bár nem is csoda, ahogy tanítják szerencsétlen kutyákat, igazi hagyományos módszerekkel. Egy kis példa, aki nem tudná, miről is beszélek: http://www.youtube.com/watch?v=_uXNYZUBJBM
Mi a mottójuk, fojtó még a legkisebb kutyára is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!