Le lehet szoktatni 1 kutyát a "csirkézésről"?
Ahogy mondod: a tacskó nagyon okos kutya!
Amikor hozzánk került egy, apósom fogott egy galambot (ő galambászott), és megfogta a kutya gramancát is (fönt a nyaktövénél összefogta bőrt rajta), és a másik kezében levő galambbal többször egymás után ráütött a kutya orrára.
Persze nem akkorát, hogy ebbe akár a galamb, akár a kutya belerokkant volna, viszont a kutyának az orra a legérzékenyebb testrésze, másrészt a tacskó "lelke" is nagyon érzékeny = soha nem bántotta, de még a közelébe sem ment az udvaron sétáló, kajáló, fürdő galamboknak.
Pontosan. Nekem is így szokott le róla.
Én megfogtam macskát, mikor már szaglászta, az orrára vertem. Azóta a közelébe sem megy.
Igen le lehet róla szoktatni. A legtöbb kutyát meg lehet nevelni, kérdés akarod-e, vagy értesz-e hozzá.
Egyébként a kurv@ élet f@száért kell azt a szerencsétlen keverék kutyát szaporítani, ráadásul úgy hogy lóf@szt nem értesz a kutyákhoz?
Természetesen le lehet szoktatni ;)
Sok erőfeszítéssel és elég szigorú fegyelemmel
De szerintem csak ha majd nagyobbak lesznek
Az anyukát nagyon gyorsan le kell szoktatni róla, ugyanis a kicsik minden nap azt fogják csinálni, amit az anyjuktól látnak, tanulnak.
A tacskót nevezik "pockos kutyának" is, mert vérében van a különböző baromfi-kártevők kiásása, megfojtása stb. Ha bemutatja a kicsiknek, hogyan kell elkapni, és megfojtani egy "kártevőt", akkor azok is gyakorolni fogják a kiscsirkéken, ha azt látták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!